2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
برای شروع باید  توضیح جامع برنامه   رو بخونید که کامل تمام این موارد و موارد دیگه ا ...

سلام ببخشید سوال میپرسم،من قبلا تو صفحه قبل عضو بودم و چندکیلویی لاغر کردم اما حامله شدم و ادامه ندادم الانم چهار ماهه زایمان کردم افتضاح چاق شدم،شیر خودمو نخوردن بچه هام،میخام باز رژیم بگیرم نمیتونم عضو شم الان؟؟ 

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۸روز مانده تا جذابیت😍 گزارش#   @نازلی_سخن_نگفت     سلام نازلی جون ...

سلام عزیزم برای روز شروع دوباره ت خوب بود

پاستیل چربی نداره اما قند زیاد داره

چالش جدید این هفته ماسک گلاب و گلیسیرین هست که سفت کننده ی پوسته

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
چشم حتما انشالله كه بتونم دقيق رعايت كنم گزارش#   صبحانه ٢٥ گرم نان و ٢٠ گرم پنير و يدونه گ ...

خیلی خوب بود عزیزم یه کم فقط برنج ناهارت زیاد بود سعی کن از 6 ق بیشتر نخوری

ورزش هم فراموش نشه

غیر از اینا عالی بود مرسی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
🔴🔴🔴🔴🔴📣📣📣📣📣📣📣 بچه های گروه زرد 💛💛💛💛💛💛💛💛💛 مهدیه سرش خیلی شلوغه و وقت نمی ...

مرسی عزیزم

پس من عکس پروفایل هم باید بذارم

بچه ها متاسفانه یا خوشبختانه من سرگروهتون هستم حالا حالاها   امیدوارم کنار هم بتونیم به خوبی پیش بریم و نتیجه بگیریم

@قرمزی78 @دخیناز @گل_کادوپول @abremaman @مهربون21  

بچه ها متاسفانه یا خوشبختانه من سرگروهتون هستم حالا حالاها    امیدوارم کنار هم بتونیم به خوبی پیش بریم و نتیجه بگیریم

@sogol155‍     

@yaldaهستم    

گلم شامت ی مقدار ناسالم بود. ورزش قدرتی هم انجام بده.

فکر میکنم دلیل اصلی کم نشدن وزنم ورزشه. نمیدونم چرا براش وقت پیدا نمیکنم. دو هفته اول که خوب ورزش میکردم، قشنگ کاهش دور کمر را حس میکردم. 

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

@شیرین_آردا  

گزارش#  

گزارش روز یکشنبه

سلام شیرین جون. ببخشید دیشب نت نداشتم نشد گزارش بفرستم.

58 روز مانده تا پایان چالش. 

ناشتا اب گرم و خاکشیر

مجاز 1260 

مصرفی 1239

اب 20 لیوان

صبحانه 196 کالری

نان سنگک 40 گرم + پنیر کم چرب 25 گرم + گردو 5 گرم + خیار 45 گرم + کنجد 5 گرم 

میانوعده 222 کالری

شیر کم چرب 1 لیوان +خرما 10 گرم + سیب 155 گرم 

ناهار 454 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 200 گرم + باقالی پلو 6 قاشق + گوشت گوسفند پخته 50 گرم + ماست و خیار 120 گرم

میانوعده  162 کالری 

مغز پسته خام 3 گرم + مغز فندق خام 5 گرم + الو سیاه 170 گرم + هلو وزن شده با هسته 120 گرم

شام 203 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 200 گرم + ماست کم چرب 160 گرم + باقالی پخته 160 گرم 

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش 

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام

صبح نیم ساعت پیاده روی سریع + درازنشست  2 ست 35 تایی 

عصر نیم ساعت پیاده روی سریع + درازنشست 2ست 35 تایی + پلانک 2 ست 75 ثانیه ای + شنای دیواری دو ست 35 تایی + چالش چوب 3 ست 60 تایی + پروانه 40 ثانیه

مسواک صبح و شب 

ماسک گلیسیرین و گلاب

چالش اب قبل از وعده های غذایی

بچه ها متاسفانه یا خوشبختانه من سرگروهتون هستم حالا حالاها   امیدوارم کنار هم بتونیم به خوبی ...

سلام عزیزم چرا متاسفانه؟؟ نکنه خیلی اذیتت کردیم؟؟ خصوصامن. 

خوشحال شدم انشالله بتونم کنارت به زیبایی وتناسب اندام برسم. البته بیشترسلامتی برام مهمه

سلام عزیزم چرا متاسفانه؟؟ نکنه خیلی اذیتت کردیم؟؟ خصوصامن.  خوشحال شدم انشالله بتونم کنارت به ...

از بس غر می‌زنم به جونتون گفتم خسته شدین از دستم منتظرین سرگروه خودتون بیادش😂