2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
سلام الهه خوبي😉😉 دلم تنگيده بود نامرد

سلام عشقم قربونت😘♥️

منم خیلییی 😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عزیزم خداروشکر خیلیی خوشحال شدم 😘😘♥️♥️♥️🤲🏼🙏🏼😍😍😍

سلام بامداد جون من هفته ای یه بار پلو عدس میخورم با دوتا سه بارم سبوس برنج باماست مولتی مینرال هم میخورم موهام داره میریزه به نظرت چیکار کنم دارم کچل میشم 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دليلش وجود كيسته ، آي يو دي هم دارم، دكتر گفته اگه تا دو ماه خوب نشدي بايد آي يو دي رو در بياريم و ك ...

نمیدونم دقیق چه داروی گیاهی ای منظورم اینه بجای داروی شیمیایی داروی گیاهی تجویز کنه که عوارضش هم کم تر باشه 

ولی اگه بخاطر دارو وزنت زیاد بشه بعد از قطع دارو دوباره کم میشی فقط تو حتما رژیم و ورزشت رو کامل رعایت کن که خیلی اضافه نشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام بامداد جون من هفته ای یه بار پلو عدس میخورم با دوتا سه بارم سبوس برنج باماست مولتی مینرال هم می ...

سلام عزیزم 

سیستئین B6 و بیوتین بخور ببین بهتر نمیشی 

ولی بهتره بری دکتر پوست و علت ریزش موهات رو پیدا کنی ممکنه با یه شامپو یا لوسیون درست بشه

سلام عزیزم  سیستئین B6 و بیوتین بخور ببین بهتر نمیشی  ولی بهتره بری دکتر پوست و علت ریزش ...

سلام عزبزدلم روزت بخیر و خوبی😍😍😍😍😍

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@cr_97       @مامان_زمستان۱۳۹۹       @mahgoliiiii &nb ...

سلام گلم دیروز رفتم رو ترازو یادم رفت بیام گزارش بدم

وزن= ۵۰/۱۵۰

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ماشالا پلنگی شدی واسه خودت😂😂😍 پس اینکه تعداد کم به منم فشار نمیاد یک چیز طبیعیه چون من فک کر ...

خخحخخ..پلنگ خوب اومدی😂😂

آره دیگه کم کم که زیادش کنی خودت متوجه میشی که داره اثر میزاره...ان شاءالله که نتیجه بده برات 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
 خدا قوت پهلوون 👏👏👏👏

قربونت مهربون 😍😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@پفسه    اعلام وزن؟ @مامی_خوشگل   ؟؟؟

سهیلا اجی 

من اصن از تو فاز رژیم و تاپیک اومدم بیرون. وزن نکردم اصلا😞

اولش که واکسن دخترم

بعدم پسرم....😔

چاقو رو از رو اوپن برداشت و فرار کرد

خورد زمین

چاقو اره ای بود نوکش خیلی تیز بود فرو رفت تو صورتش.لپش کنار گوشش. 

بعدم مریض شد و استفراغ و هیچیییم نمیخوره 

نمیدونم چش شد بچم دارم دق میکنم سهیلا فداتشم ببخشید اصن دیگه بند شدم

بخیه نزدیم حالا یکی میگه خوب کردید یکی میگه باید میزدید اصن داغونیم 😖😖

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

@sanaz718    

بلاخره تونستم تگ کنم

🙂

من هنوز درگیر خونه ام باز پیش دوقلوها شروع شده مجازی دارن درس میدن کلا گرفتارم کردن😞

خواستم بپرسم من میخام اون ماسک وخیارو گلسیرین وبزنم ولی نمیخام صورتم تپل بشه چکار باید بکنم چون حس میکنم صورت لاغر بیشتر بهم میاد تا تپل😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سهیلا اجی  من اصن از تو فاز رژیم و تاپیک اومدم بیرون. وزن نکردم اصلا😞 اولش که واکسن دخترم ب ...

چه بد😞اگه  زخمش عمیقه بخیه بزن 

سلام عزیزم  سیستئین B6 و بیوتین بخور ببین بهتر نمیشی  ولی بهتره بری دکتر پوست و علت ریزش ...

اینا دوتا قرص یا جدا ست ممنون عزیزم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

آزمونمو دادم راحت شدم از امروز پرانرژی تر از همیشه با شمام 

ناشتا آب و سرکه سیب 

صبحانه چای نیمرو یک عدد نان ۲۰ گرم 

ناهار برنج ۷ ق غ خورش کرفس ۵ ق غ سالاد شیرازی یک پیاله 

شام املت ۶ ق غ 

میان وعده شیر طالبی یک لیوان هندوانه دو قاچ زردآلو ۳ عدد 

قبل هر وعده غذایی آب 

دیروز پریود بودم وزن ندادم 

کالری محاز ۱۵۸۰

کالری مصرفی ۱۵۳۰

ورزش ۱۰ دقیقه هوازی ۱ ساعت قدرتی و دراز نشست با دمبل 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟