2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
فشار روزگار ك نه هنوز🤪🤪 موقع چرخش روسي بيشتر پام ك بالا نگه داشتم درد ميگيره ن شكمم

موقع حرکت  شکمتوو سفت بگیر 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افتادي رو دور كاهش هااااااا افرين  حالا چرا پشت چشم واسه من نازك ميكني😑😝😝

😂😂😂😂😂  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چالش گلاب هم هس .. گفته بودم بهت راستی سعی کن بعضی لقمه هات را با کلم بگیری که مصرف نونت کمتر بش ...

سمیه جونم گلسیرین اصل و بدل داره؟خوراکی؟

عزیز جانم من خورشت کدو خوردم جاتون خالی با ۴ تا تیکه گوشت گوسفند جدا جدا بزنم یا بزنم خورشت کدو؟کالری خورش کدو بالاست ولی جدا میزنم خیلی پایینه

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
خوبه عزیزم فقط قند و بزاری کنار خیلی بهتره 

چشم 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

اين حركت رو تو چالش كتف چند مرتبه ميري؟

منوو اینوو حذف کردم😬.. به کمرم خیلی فشار میاره

مشکل کمر دارم هر حرکتی را نمیتونم برم

@پفسه    اعلام وزن؟ @مامی_خوشگل   ؟؟؟

میای ی دقیقه خصوصی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
و اين حركت  من هر دفعه ك اين حركت مياد ٣٠ تا ميرم

من دقیقا این حرکت را انجام نمیدم چون مهره یبین دو تا کتف هام مشکل داره نمیتونم بالا و پایین کنم

به جاش همین حرکت را بالا میام،استپ میکنم و  پام را بالا و پایین میکنم😂

منم ۳۰ تایی میرم

سمیه جونم گلسیرین اصل و بدل داره؟خوراکی؟ عزیز جانم من خورشت کدو خوردم جاتون خالی با ۴ تا تیکه گوشت ...

اصلشو از عطاری بگیر.. 

جدا جدا حساب کنی، دقیقتر هس+ روغن+ گوشت

آره ولی من صورتم پره عشقم  بعد اینکه چشم ممنون از پیشنهادت

بدون گلیسیرین بزن...

فقط گلاب خالی،، واسه شفافیت و تمیزی پوست صورت خوبه

مرسی عزیزم این هفته ای که میاد رو دقیق رو رژیم و ورزشت باش که جبران کنی

چشم حتما انشالله كه بتونم دقيق رعايت كنم

گزارش#  

صبحانه ٢٥ گرم نان و ٢٠ گرم پنير و يدونه گردو و چاي با يك ق شكر

ميان وعده الو و هندوانه

ناهار ٨ ق پلو و ٤ ق قورمه سبزي و ٥ ق سالاد شيرازي

عصر چاي و قند يدونه و هلو و خيار و نصف موز و ٥ تا بادام

شام ٥ ق قورمه سبزي خالي و كاهو و خيار و گوجه 

اخر شب شير و پودر سنجد

كالري مجاز ١٥٥٠ كالري مصرفي١٥١٠

چالش اب قبل غذا رعايت شد

چالش زيبايي پوست رو رعايت كردم البته گلاب زدم فقط چون صورت من هنوز كلي تپله