2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
ممنون عزیزم😘😘  دست همه ی سرگروه ها و بچه ها درد نکنه که انقدر با نظم بودن 😍😍🙏🏼♥️👏🏼👏🏼 ...

سلام عزیزم ممنون ، بارداریمو اول از همه مدیون لطف خدا و بعد لاغریم تو گروه شما میدونم 😊❤🌹🌹💞

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢

سلام عزیزم @نازلی_سخن_نگفت  

ورزش فعالیت زیاد 

چالش گلاب چالش۸۶ روزه💛

کالری مصرفی ۱۲۴۰

کالری مجاز ۱۴۰۰ 

سعی میکنم تا شب پر کنم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم همین مشکل کوفتیو دارم😔 پس تو میفهمی حال منو😔 از فردا میخوام سعی کنم ۷۰ درصد کالریم و با میوه ...

ناامیدی در کم نشدن وزن دردش کمتره تا اینکه یکی مثل من هر ماه اقدام میکنه برا بچه و نمیشه و هربار قلبم مشکنه و تو تنهایی خودم گریه میکنم.........

شما الان مجردی بهترین و موثرترین درمان تنبلی تخمدان ورزش و رژیم سالم خوری شامل میوه سبزیجات مغزها پروتیین و مصرف بسیار محدود کربوهیدرات ک شامل برنج و نون و سیب زمینی و ماکارونی ...

من عاشق کاکائو بودم بخاطر تنبلی قطع کردم شیرینی کیک آبمیوه های آماده نوشابه پیتزا و ساندویچ و هر چیز آماده بیرون ک بدن رو ملتهب میکنه،،،سرخ کردنی کمتر

اینا رو رعایت کن ایشالا مشکلت حل میشه 

برا هدفت تلاش کن زیادزیادزیادزیاد تلاش کن

به حکمتش دل بسپار 🌿
چرا خیلی ضعف میکنم دیروزم میخواستم۷۰۰ ببندم اصلا کشش نداشتم همون ۹۰۰تا بستم  ضعف دارم چه ضعفی ...

نمیدونم شنیدم روز قبل وزن کشی نباید قدرتی بری

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
واقعا دست همه سرگروهها درد نکنه❤❤❤❤ فداتشم😘😘😘😘😘😘 من نمیشناسمشون اما وقتی مائده اومد خبرشو گف ...

وایییی عزیزم 😍😍دعا کنید برام سالم بدنیا بیاد😇🙏

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
آفرین عزیزم کاهشت مبارک  شرایط وزن کشی رو رعایت کرده بودی؟‌ لباس و دستشویی؟  این هفته چا ...

مرسی گلم😘

بله گلم نه فعالیتم کم نشده میگم بدنن به اینا عادت کرده یکم سختر بکنم ورزشم بکنم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
ولی ماشالله شما ۱۲ کیلو کم کردی خیلی خوبه  من ۱۲ تا کم کنم دیگه چمه

ورزشمو چندین برابر کردم کربوهیدراتم بسیاااااااااااار محدود میخورم گزارشامو میتونی بخونی،،،،من براش تلاش زیاد کردم و همچنان هم در تلاشم .....هنوز نشده من رژیممو بشکنم یا خراب بشه پیشم 

من بخاطر هدفی ک دارم تمام تلاشمو میکنم کم کنم

ب قول شوهرم میگه اگه من جای تو بودم اینهمه رعایت میکنی و ورزش تا الان ۴۰کیلو کم کرده بودم .....

به حکمتش دل بسپار 🌿
وایییی عزیزم 😍😍دعا کنید برام سالم بدنیا بیاد😇🙏

از ته قلبم دعات میکنم عزیزکم😍😍😘😘خیلی مواظب خودت و فسقلیت باش😍

برای من و همه منتظرا هم شما با نی نی کوچولو دعا کنین😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

@pari95  

۵/۵

سلام عزیزم 

ناشتا:آب +سرکه سیب

صبحان:نان+پنیر+گردو=۴۱۷

ناهار:کوبیده+نان=۵۰۳

شام:نان+شیره ارده=۳۷۱

میان وعده ها=میوه=۳۶۰

مجاز۱۷۰۰

مصرفی۱۶۵۱

۹لیوان آب

۲۰ دقیقه ورزش

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
ناامیدی در کم نشدن وزن دردش کمتره تا اینکه یکی مثل من هر ماه اقدام میکنه برا بچه و نمیشه و هربار قلب ...

عزیز دلم ،فقط خدا میدونه ک چقدر سختی کشیدم و حسرت بچه داشتم و نشد ، من تو این تایپک اومدم هدفم لاغری برا خوشتپی بود تغییر استایل ، اگر میدونستم با لاغری و کاهش وزن 17کیلویی خود ب خود بدون دارو بچه دار میشم ،هزار بار زودتر خودمو لاغر میکردم ،الان هم نا امید نباش و مطمعن باش باردار میشی تو بهترین زمان و موقعیت و تلاشت رو زیاد کن تا لاغر بشی و حتمن رازیانه مصرف کن.

از ته قلبم دعات میکنم عزیزکم😍😍😘😘خیلی مواظب خودت و فسقلیت باش😍 برای من و همه منتظرا هم شما با ن ...

چشم حتمن 😊😘