2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
گزازش# شیردهی# ۵۸روزتاهدف#   صبونه 👈۳۰گرم بربری یکم نان جو خشک ۵۰گرم سرشیر (نصف سیب ...

اوههه جونننزززززز ورزشوووووو🤩 خدا قوت... 

اسکات چند تا میری؟؟؟

هر روز همینا را میری؟؟ یا چالش بازم داری واسه روزای  دیگه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
باشه رقابت کنیم☺

پس هر هفته ببینیم کی چقدر کم میکنه 👌

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوههه جونننزززززز ورزشوووووو🤩 خدا قوت...  اسکات چند تا میری؟؟؟ هر روز همینا را م ...

اسکات ۳تا ۲۰ تا 

هر روز همینارو میرم از ورزشهام خسته شدم برای همین اون سری  گفته بودم چالش جدید بذار کسل کننده شده اینا 

اخی عزیزم ناراحت شدم. 😘😘 برو دکتر مشکلت رو بگو. ازمایش انجام بده چکاب کامل شاید به جز جریان پریو ...

انقد دق میخورم😔خسته شدم همش دکتر

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
آفرین بازم مثل دیشب عالیه

گلم من دیروزعصرپریودشدم.ورزشم تعطیل شد.عوضش دوسه روزه اینده اسباب کشی دارم ومجبورم زیادفعالیت کنم💪😜

مصرف اب6لیوان اب ومخلفات+2عددچایی کم رنگ

مجاز980

مصرفی972

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
خدانکنه عزیزم چ حرفیه😘 لاغر نمیشم😔 پریودم نامنظمه انقد دارو خوردم خسته شدم😢 همش دکترم همش ...

عزیزدلم با یه دکتر طب سنتی خوب در میون بذار انشاالله ک خوب میشی توکلت به خدا باشه ناامید نشو عزیزم 

بد من افتضاح من افق من مرگ😣😣😣😣 ۱ کیلو چاق شدم 😖😖😖😖 نظر شما چیه من میگم چون بیتحرکم ۱۰۰۰ بب ...

ن عزیزم کالریتو کاری نداشته باش. همونو دقیق رعایت کن.

کمتر نبند استپ میکنی.

و اینکه با جی کالریتو پر میکنی خیلی مهمه. سالم خوری کن

خیلی خوبه عزیزم آفرین 🤩

ایشاا...سری بعدک برم شهرخودمون روترازو وزن50روببینم رو ترازو واااای چی میشه💪😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
وزن اولیه ۷۴. وزن هفته قبل ۷۰٫۵. این هفته ۶۹٫۵ خیلی ببخشید هر کاری کردم نتونستم برم دستشویی و شدیداً ...

آفرین عزیزم کاهشت خوب بوده و فاصله ت تا هدف از 15 کیلو کمتر شده صعود می کنی نارنجی   لیست که تکمیل شد همه صعودیا رو به سرگروه جدید معرفی می کنم

روز قبل وزن کشی سبزیجات زیاد بخور و چیزایی که باعث میشه شکمت کار کنه هم بخور . احتمالا کاهشت کمی بیشتر بوده نشون نداده

برای کاهش بیشتر:

الان فعالیتت خوبه تقریبا هر روز پیاده روی داری. ورزش قدرتی هم کنارش حتما داشته باش 3-4 روز در هفته

سعی کن غذاها رو خیلی کم روغن تر درست کنی. چیزایی که روغن می بره به جای روغن آب بریز هر وقت خشک شد

هر چیزی که می خری به کالری روی بسته ش دقت کن کم کالری بخر. موقع خوردن هم همینطور اگه چیزی که میخوری روی خودش کالری رو نوشته با اون حساب کنی دقیق تر از کرفسه

نون و برنج رو تا جایی که میتونی کم کن. که تو این زمینه راضیم ازت

شبا کربوهیدرات نخور و کلا فاصله ی بین وعده هایی که خیلی کربوهیدرات دارن باید زیاد باشه

دنبال جایگزین های جدید باش. مثلا به جای برنج میتونی کلم پخته بخوری با خورش. یا غذاها رو تو فر و بدون روغن یا با روغن خیلی کم درست کنی. از اینجور ایده ها

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud