2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست

@pari95  

گزارش#  

سلام عزیزم 😍

صبحانه= نان تست + پنیر 

ناهار = کباب حسینی+ باقالی پلو

میان وعده= سیب گلاب+ بلال + شاهدانه+ زردآلو 

شام = بورانی کدو + گردو 

آب= ۸ لیوان

ورزش= ۱ساعت پیاده روی 

مجموع کالری مجاز=مصرفی= ۱۷۰۰

همینطور که گفتی گلم ۱۰۰ تا کم کردم از کالری مجازم 🤗

چالش ۸۶ روز ✔

چالش چوب✔

چالش سرکه سیب ✔

چالش حذف قند✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
@pari95     پری جان گفتم گزارش ورزشم و جدا بهت بدم بلکه سفت و سخت بشم😀 پنج مین حلقه ، ...

چقدر عالی عزیزم 

افرین به ارادت👏👏👏👏🌷🌷🌷🌷🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=147746031]@pari95     گزارش#   🚩اینک ۵۸ روز مانده تا اعتماد به نفس🙏به امید 

👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام ببخشید دیر شد وزن اولیه99 وزن هفته قبل97 وزن امروز 97 البته سه روز مانده به پری ❤❤

سلام گلم 👏🌷

گزااااارش#   پری جووونه دلم🥰🥰🥰 کالری باقیمانده با میوه شب پر میشود @pari95 &nbs ...

😍😍😍😍😍

عالی 👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

گزارش#   @pari95     ۵/۵ سلام عزیزم  ناشتا:آب +سرکه سیب صبحان:نان+پنیر+گ ...

سلام گلم 👏👏👏❤❤❤

فقط بجای شام شیره ارده بهتر  کربو هیدراتو شبا نخ ری جذب میشه 

چشم واقعاببخش حواسم نبود دردسرت شد مجاز:1320 مصرفی1258

قربون دستت😘

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم @نازلی_سخن_نگفت     ورزش فعالیت زیاد  چالش گلاب چالش۸۶ روزه💛 کالری م ...

مرسی عزیزم خوب بود

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
هفته ی پیش چند بودی؟

یادم نیس دقیق فک کنم ۸۳بودم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
@pari95     گزارش#   سلام عزیزم 😍 صبحانه= نان تست + پنیر  ناهار = کباب ح ...

سلام پرنیا جونم گفتم هفته بعد ک انشالله یک کیلو کاهش داشتی ۱۰۰ تا کم کنی 

الان ۴ کیلو فک کنم کاهشت بوده؟

اگر ۵ کیلو کاهشت هست کم کن

ناامیدی در کم نشدن وزن دردش کمتره تا اینکه یکی مثل من هر ماه اقدام میکنه برا بچه و نمیشه و هربار قلب ...

انشالله زودیییی بچه دار میشیییی خیلی زود بعد بیای بگی بارداری مام بهت تبریک بگیم😍

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
ورزشمو چندین برابر کردم کربوهیدراتم بسیاااااااااااار محدود میخورم گزارشامو میتونی بخونی،،،،من براش ت ...

انشالله مام به آرزومون میرسم 🙁😘

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

57#  روز تا موفقیت

#گزارش     @sepiiiiiideh  

ص:لواش+نیمرو چای وقند

ن: لواش+بادمجون+سیب زمینی سرخ شده

ش: نخوردم

م و:خربزه+گیلاس+سویا آجیلی+بستنی

ورزش پیاده روی

چالش بنفش✓✓

چالش چوب✓

چالش آب قبل غذا✓

آب خوردم

مجاز۱۷۰۰ مصرفی.۱۶۰۰

سلام گلم 👏👏👏❤❤❤ فقط بجای شام شیره ارده بهتر  کربو هیدراتو شبا نخ ری جذب میشه

اخه  خرید نرفتیم دیگه همه چی ته کشیده بود مجبور شدم اونو بخورم 😂😂😂پوزش

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩