2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست

چالش این هفته 

@ستاره_دنباله_دار11  

@somayehh  

@elnena  

@elham619  

@honamik29192  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
تا حالا فست نگرفته بودی؟؟ اره؟ قبلا منهای ۲۰۰ بدون فست بودی.

چرا قبلا فست میگرفتم قبل اینکه این چند روزه نباشم باز بخاطر کار زیاد و بشور بساب طاقت فرسا -۲۰۰کردم ولی قبلش همون ۱۰۰بود 

الانم خیللی گرمه یهو انتحاری میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا قبلا فست میگرفتم قبل اینکه این چند روزه نباشم باز بخاطر کار زیاد و بشور بساب طاقت فرسا -۲۰۰کردم ...

خوب به نظرم صبر کن.. همین کالری قبلیت را ادامه بده، چون ورزش هم نداری.. بزار منهای ۲۰۰ باشه..

کلا کارای خونت تموم بشه بعدش با خیال راحت فست بگیر  با ورزش💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

چالش این هفته 

@آیلین_خانوم  

@shimahamed  

@stayesh  

@zahra_79  

@dokhtare_royaha2  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عه چشم عزیزم گوش به فرمان ❤

💚💚💚💚

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عه چشم عزیزم گوش به فرمان ❤

راستی ترازوت را پیدا کردی؟؟😁

چالش این هفته 

@نیشابور  

@زیتونپرورده  

@لاغرمیشم  

@mariyams    شما بازم اخطار گرفتی اگه بازم گزارش ندین حذفین

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری محاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی  ۷۰۰

—————————-

🌸به نام خدا🌸
🌸جمعه ۳ مرداد 🌸

- [x] نیم ساعت پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
- [x] -درازنشست  ۲*۴۰
- [x] زیر شکمی ۲*۳۰
- [x] چرخش پا  ۲*۳۰🦵
- [x] شنای دیوار ۲*۵۰🏊‍♀️
- [x] چالش کتف و پشت💪
- [x] چالش چوب  ۲*۳۰دقیقه 🥢
- [x] طناب ۱۰۰ تا
- [x] پروانه ۱۰۰ تا 🦋
- [x] چالش تنفس عمیق🗣
- [x] صبحانه: شیرچای با عسل🍯☕️🥛
- [x] میان وعده: میوه🍎
- [x] ناهار: جیگر مرغ+کلم+ نان🥣🥬🍞
- [x] میان وعده: اجیل+خرما🥜🥜
- [x] شام: پوره ی نخود سبز🥣
- [x] ۸ لیوان اب 💦
- [x] چالش اب ولرم قبل غذا💧
- [x] دمنوش زیره🍸

آره 😅😅ولی جرات نکردم وزن کنم که من سایزم بیشتر برامـمهمه سمیه جونم 

🤔🤔🤔

کارای خونت تقریبا چقدر طول میکشه که تموم بشه؟

سلام گزارش امشب . صبحانه : هلو ۲ عدد +آلوسیاه ۲ عدد +زردآلو ۱ عدد +آلوزرد ۲عدد+خرما ۲ عدد. ناه ...

مرسی عزیزم

راستش خسته شدم و فکر می کنم کاملا بی تاثیره که بهت بگم مصرف نونت رو کم کن. دیگه نمی گم

ورزشت و میان وعده هات خیلی خوب بود ممنون

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

گزارش# روز جمعه  

@شیرین_آردا  

کالری مجاز۱۳۴۰       کالری مصرفی ۱۳۴۰     

صبحانه    نان بربری    ارده   شیره  و یه لیوان شیر  ۶۰۰ کالری زیاد نخوردم ولی نمی دونم چرا اینقدر زیاد شد🤔

نهار  ماکارونی داشتیم من نخوردم دوتا تخم مرِغ آب پز و سالاد خوردم ۳۱۰

میانوعده  سیب  گیلاس خیلی خوردم ۳۰۰

شام  یه تیکه کو کو سبزی 

چالش آب قبل از غذا رو انجام دادم 

چالش چوب عالیه چون راحته 😁

شیرین جون الان از فردا اینارو انجام ندم چالش گلاب و گلیسیرین و انجام بدم؟؟؟

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز