2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396  

سللم سمیه جون دیروز خیلی درگیر جمع و جور اینا بودم خسته شدم زودخوابیدم نتونستم گزارش بدم حلال کن😘

صبونه نوک چاقو کره عسل با ۱۰گرم بربری 

ناهار گوجه خورد کرده با ماست

شام کوبیده یه سیخ

میانوعده سیب شلیل الو 

مصرفی و مجاز ۹۰۰

ورزشم نداشتم خسته و داغون بودم 

🙏

👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤❤❤

گزارش# @pari95  

چالش آب و سرکه انجام شد

چالش آب هم انجام شد

لیوان آب ۶ تا

فقط پری جون من ناشتا آب و سرکه میخورم ی کم معده درد میگیرم میشه بعد صبحانه خورد یا نه

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم ببخشید دیر شد مهمونام تازه رفتن😰 صبحانه نون وپنیر .خ ...

سلام عزیزم

خیلی عالیییییی هستی جون.

بخصوص اون نه گفتن به بستنیت . 👍👍👍👍.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

@فندق_فسقلی  

خدانکنه نازار

اررررره چ بکنم دیگه همشون گشادن. منم از لباس گشاد بدم میاااااد. وقتایی هم ک چاخ بودم لباس تنگ میپوشیدم.😁

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
ننه دوماه عقبیااا😂😂

آره اشتباه نوشتم 😅😅😅😅

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

گزارش# شیردهی# ۶۰روزتاهدف#  

💚💚💚

صبونه ی لیوان شیرمحلی خرما۲۳۰

ناهار ی سیخ کوبیده با گوجه۲۴۰

شام عدس پخته۳۰۰

میانوعده ی آلو ی شلیل۶۰

چالش آب قبل از غذا✔

مجاز ۹۰۰

مصرفی۸۳۰

آب ۸لیوان

ورزش 

۲۰دیقه حلقه ۱۰دیقه چرخونک

۱۰۰طناب ۱۰۰پروانه

چالش چوب ۲تا۴۰تا

اسکات با دمبل ۳تا ۲۰تا

چالش ۳۰ روزه شکم 

فدات خوبـــــــــم چند روزی هست به آغــــــوش گرم تاپــــــــــــیک پیوستم  دل منم یه ذره شده ...

خوش برگشتی😍🤗

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میدونی سمیه جون هنوز بعد اون کرونا لعنتی جون نگرفتم خیلی زود خسته میشم

پس فعلا همین سالمخوری را داشته باش و هر موقع احساس کردی میتونی ورزش کنی، انجام بده😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره بابا ميره باشگاه😐فداي تو  خدا مامان باباي شما رو هم حفظ كنه و سلامت باشن عزيزم😉

فدات گلم🌸

الان کالری ناهارم شده 282 ولی اگه بخوام تاس کباب حساب کنم حدود 400، 500 میشه 😬 @sanaz718 &nb ...

نه دیگه همون جدا بزن،مانکن بیشترین کالری رو در نظر گرفته.البته ببخشید  نت ندارم دیر رسیدم 🤗🤗