2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

@pari95  

60 روز تا زیبایی 

۵/۲

سلام گلم 

ناشتا :اب ولرم+سرکه سیب

صبحانه:نان جو+تخم مرغ=۳۴۳

میان وعده:شیرموز=۲۲۰

ناهار:نان جو+کره بادام زمینی +شیره خرما(میدونم باید صبح میخوردم اما دیگه شد😓😓😓)۴۷۹

میان وعده:میوه:۲۲۷

شام:سینه مرغ گریل شده=۳۳۶

مجاز:۱۷۰۰

مصرفی:۱۶۰۵

۸ لیوان آب 

چایی سبز

نیم ساعت ایروبیک

پری جان میگم که میشه من کالریمو منهای ۲۰۰ کنم و فست رو ۷۰۰ بگیرم؟با ۵۰۰ خیلی اذیت میشم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

گزارش#  

صبحانه:بربري پنير چاي

ميان وعده:شربت پرتقال

ناهار:زرشك پلو مرغ(جايي مهمون بودم)

عصرونه:شير+اجيل

شام:كوكو سبزي و چس مثقال نون

مصرفي:١١٩٧

مجاز:١٢٣٣

اب قبل غذا خوردم

اب كلا ٨ تا

ورزش خونه نبودم

@سمیه1396  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#   صبحانه:بربري پنير چاي ميان وعده:شربت پرتقال ناهار:زرشك پلو مرغ(جايي مهمون بودم) ع ...

با ناهارت  هم سبزیجات خوردی ؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
با ناهارت  هم سبزیجات خوردی ؟؟؟

نه بدم مياد دو سه پر فقط ريحون خودم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@نازلی_سخن_نگفت    

صبحانه:5تاالوزرد, 6تازردالو، 1/2لیوان گیلاس

ناهار:برنج8قاشق+تن ماهی سیب زمینی

شام:1کف دست سنگک,+مقدارکمی پنیر

میان وعده:2عددگز اصفهان+3قاچ هندونه

جمع کالری:1200

مجاز:1320

ورزش:هیچی. 😡😐😑

سلام جونم ورزش بستگی داره به خودت یکی عصرا دوس داره یکی صبحا من خودم صبحا دوس دارم عصرا تنبلیم م ...

ممنون عزیزم خیلی کامل و عالی توضیح دادی من اشتباهی که میکردم صبحانمو کم میخوردم و شام رو زیاد

ممنون عزیز دلم😘😘😘😘😘

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

گزارش#  

چالش۸۶# روزه

@سمیه1396  

صبحانه: یه لیوان آب+یه قوطی پنیر+۱/۵کف دست نان تافتون+سبزیخوردن+یه قاشق عسل+خیار+دمنوش زنجبیل و دارچین:۲۴۶کالری

ناهار: یه لیوان اب+ساندویچ ژامبون خانگی+دمنوش زنجبیل و دارچین:۲۴۶ کالری

شام :یه لیوان اب+یه لیوان نخود پخته:۲۴۲

میان وعده:الو زرد+کنجدخام+هندوانه+شلیل:۳۱۴کالری

مجاز۱۰۶۰

مصرفی۱۰۴۸

آب ۸ لیوان👍

مولتی ویتامین👍

چالش چوب👍

۳۰ دقیقه رقص👍

یه ساعت پیاده روی👍

۳۰ تا شنا دیواری👍

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

61 روز تا بدن سالم
صبحانه: سنگک 3 کف+ پنیر خامه ای
ناهار: یک تکه پیراشکی+ نصف برش پیتزا
شام: میرزا قاسمی 4 ق+ فلافل 2.5+ 2 نان تست
میانوعده: نصف بستنی+ انگور  

چای با قند و سالاد کاهو و خیار گوجه هویج هر روز مصرف میکنم.

مصرفی: 1150
مجاز: 1160

چالش آب یادم رفت

ورزش نداشتم

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

@zizigoli  

گزارش#  

عزیز ورزشم امروز نیم ساعت پیاده روی گفته بودم سرماخوردم بدنم کوفته

آب ۸لیوان 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@zizigoli     گزارش#   عزیز ورزشم امروز نیم ساعت پیاده روی گفته بودم سرماخوردم ب ...

عزیز ناهارم دوبار نان لواش حساب شده

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

نه بدم مياد دو سه پر فقط ريحون خودم

یه رژیمی نمونه باید سبزیجات جزو قسمت مهم بشقابش باشه...

دیگه نگییی بدم میاد👹🔫

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸