2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289093 بازدید | 36895 پست
از عذاب وجدان زیاد خوردن سبزی نخوردم😑گفتم کوفت بخوری چرا انقدر خوردی همیشه قبل غذا اب میخورم یه عا ...

😆😆😆😆 واای

ماکارانی که میخوردی، عذاب وجدانت اون موقع کجا بود که موقع سبزی خوردن، سر و کله اش پیدا شد🤣🤣🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستم چطوری ؟ بیا منو نصیحت کن چند وقته اصلا اراده ندارم همش میخام عضویتمو لغو کنم دیانا چه کار ...

سلام خوبي؟؟؟ 

بخوابونم تو دهنتتتتتتتتتتتتتتت😳

يعني چي لغو كنم؟؟؟؟؟

لغو كني ك بري بيوفتي تو ديگ!؟!؟

اندام خوب نميخواي؟؟؟؟ واقعا ك!؟!

برو خجالت بكش دختر حيا كن پرخوري رو رها كن

اره بخور. چالش اب  چالش‌سرکه رو انجام بده

گزارش# @pari95‍ 

چالش آب و سرکه رو انجام دادم

چالش آب هم انجام دادم عزیزم

ورزش ۴۵ دقیقه پیاده روی

لیوان آب ۶ تا

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    
سلام دوستم چطوری ؟ بیا منو نصیحت کن چند وقته اصلا اراده ندارم همش میخام عضویتمو لغو کنم دیانا چه کار ...

وایسا ببینم،یه بارکی ش میکنی کلا میخوای در بری از سایت؟😂😂😂😂😂

سلام خوبي؟؟؟  بخوابونم تو دهنتتتتتتتتتتتتتتت😳 يعني چي لغو كنم؟؟؟؟؟ لغو كني ك بري بيوفتي تو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 آره به خدا از بس که به کرونا فکر کردم همه امید و انگیزمو از دست دادم بیا بخوابون دهنم 😁😁😁😁😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام چوطوري؟؟  ميگم سمي من چالش شكم سطح سختش رو ميرم انگار ن انگار  بعد ديدم فقط خدا جون ...

سلام گلم🌸مرسی خوبم

چند تا راه حل داری::::

فاطمه چالش اپ شکم نمیره.. چند تا حرکت هست مخصوص شکم که اونا را میره😉

تو میتونی یااا

اپ ورزشیت را عوض کنی.. چون اپ هاا ، ورزش هاشون با هم کمی فرق میکنه...

تعدادشون را باید بیشتر کنی..

یا با وزنههه میشه یه تعداد از ورزش هاش را انجام بدی

یا 

چند تا حرکت مخصوص شکم را انتخاب کن و اونا را برو.. ولی مدل سختترشو .. مثلا چرخش روسی ، پاهات را از زمین  جدا کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸