2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست
@شیرین_آردا     سلام عزیزم خوبی؟ مارو نمیبینی خوشحالی😅 میگم امروز صب ۱ لیوان شیر ...

چجوری گرم ماهیو بدست اوردی؟

من الان مشکلم همینه.ماهی امور سرخ شده دارم ناهار

نمیدونم کالریش چقدره

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
   وزن هدف ۵۸    وزن اولیه ۷۲.۲۰۰ گرم    وزن هفته پیش ۷۱.۳۰۰   & ...

پریود حدودا چند گرم افزایش وزن کاذب میده؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانما کسی میدونه ماهی آمور سرخ شده چقدر کالری داره؟ مثلا یه تیکه ازین گوشتیا از کف دست بزرگتر

توی کرفس نداره؟؟ ببین‌ من زمانی ک با کرفس پیش میرفتم. همیشه یکم بیشتر از حدی ک خوردم ثبت میکردم ک‌ بیشتر واسه سوزوندنش تلاش کنم😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
توی کرفس نداره؟؟ ببین‌ من زمانی ک با کرفس پیش میرفتم. همیشه یکم بیشتر از حدی ک خوردم ثبت میکردم ک‌ ب ...

من مانکن و بشقاب دارم.قزل الا داره .

منم همیشه یکم بیشتر میزنم بجز روزای فست اخه خیلی کم باید خورد😁

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
چجوری گرم ماهیو بدست اوردی؟ من الان مشکلم همینه.ماهی امور سرخ شده دارم ناهار نمیدونم کالریش چقدره

وقتی سرخ شد با ترازو وزن میکنم با ترازو دیجیتال

ترازو نداری؟

والا من سرخ شدشو وزن میکنم

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
سلام عزیزم.خواهش میکنم.انشالله یه خونه خوب پیدا کنین بزودی،🌼🌼

ممنون مهربون

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام عزیزم🌸💚 خسته  نباشی گلم🌸 خونه پیدا کردید؟؟ چقدر گرونی شده...

سلام گلم .ممنون.خیلی گرون شده ولی ما میخاهیم کامل رهن کنیم.دنبال خونه ای هستیم  مستقل باشه که صابخونه کنارمون نباشه وآپارتمانی هم نباشه   .چون دفه قبل آپارتمانی بودخیلی اذیت شدیم.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
چونکه یه دنیااااا کار دارم که همرو باید تحویل بدم و من فقط شب مخم باز میشه و میتونم کارای مردمو بزنم ...

چه کاری عزیزم؟؟

چقد دلم میخاد یه کاری تو خونه بکنم یه درامدی هرچند کم خودم داشته باشم😞😞 واقعا زندگی سخت شده

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
افرین عزیزم خیلی عالی ک نون و برنج رو نخوردی.👏👏👏 تومیتونیییییییی#   💪💪💪💪💪

فداتشمممم😍😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

@مامان_الیساهستم2  

سلام سلام سلام عزیزکم😍😍😍

۶۴روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳

🐥آب ولرم قبل غذا🌸

🐧صبحانه :۱۴۲گرم شیر + ۱۰ گرم کشمش=۹۶ کالری🌸

🐧ناهار : ۲۱۰ گرم خوراک لوبیا + ۱۰۰گرم ماست +۱۰۰گرم کاهو = ۲۷۳ کالری 🌸

🐧شام : ۲۵گرم خرما + ۸ گرم ارده =۱۰۶کالری🌸

🐧میانوعده : ۱۲۰گرم آب هویج= ۴۶  کالری🌸

🐤کالری مجاز فست ۷۰۰🐤

🐤کالری دریافتی ۵۲۲🐤

🐭چالش ۸ لیوان آب🍀

🐭چالش چوب 🍀

🐭چالش حذف قند و شکر🍀

🐭ورزش پیاده روی ،،،۳۰روز تناسب چالش کل بدن🍀

🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳🐝🐳

به حکمتش دل بسپار 🌿

@شیرین_آردا  ب دادم برس ی غلطی کردم خانومای دیگه هم راهنمایی میخام من هیچوقت روزای فست نون یا برنج نمیخوردم امروز 3کف دست نون خوردم شوهرم گولم زد تا الان 400تا خوردم اینقد عذاب وجدان دارم تا حدی ک میخام فستمو بهم بزنم😡😢😢😢😢

چیکار کنم بچه هاااااااااا؟؟؟؟؟؟🙅🙅😢😢😢😢😢

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙