2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست
چقدر چالش😈😆  افرین گلم 👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

آره والا همه چوالش رو رعایت میکنم 😁 تازه همش باخودم درگیرم که نکنه چالشی رو فراموش کردم 🤔

💞💞💞💞💞

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عالی گلم👏👏❤❤ عیب نداره اذیت نکن خودتا فردا بیشتر بسوزون

پری جون اصفهانی هستی؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

@شیرین_آردا  

گزارش

۶۴ روز تا جذابیت 😁😁😁شایدم ۶۳ روز ببخشید قاطیش کردم😶🙄

ص.شیر ۳۵ گرم سنگک (دوکف)۵ گرم پنیر =۲۲۰

ن ماهی و ۷ قاشق برنج=۳۷۹

م.خیار هلو بیسکوییت ترد😶(تردم مشکل داره؟ یا میتونم گاهی بخورم؟)و دوقاشق مربا خوری عسل=۲۹۰ کالری

ش. قیمه ۱۰۰ گرم و یک بشقاب سالاد=۲۰۰ کالری

محازم ۱۴۰۰ کالریه به خاطر اینکه گفتم خیلی دارو میخورم فست میگیرم معدم اذیت میشه تازگی  تا قرصام تموم بشع  رو ۱۲۰۰ میبندم بدون فست با اجازت 😁

مصرفی ۱۰۹۰ 

پر میکنم تا آخر شب☺

آها چالش آب ولرمم رعایت کردم 🙂

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
چيكار اي گلم قوربون مخت من 🧠 مخم هنگه شبا😁🤣

طراحی ژورنال 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فقط شبا میدونم چیکارشون کنم والا به عااالمه عکسای بیریخت میدم دستشون😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

گزارش#  

@pari95          جوووونه دلم🥰❤️❤️ کالری باقی با اون میوه ها پر میشه یادم‌ رفت تو برنامه حسابشون کنم کالری مصرفی۱۵۰۰ مجاز۱۵۰۰

۸لیوان آب✔️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
فردا فست بگیر

پس الان مجازمو میخورم مرسی گلم😁😁

اخیش راحت شدم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
این برنامه چقدر حرکاتش خوب و کامله . فقط یه چیزی ، تو از کدوم قسمتش استفاده میکنی ؟؟  کل بدن ...

من چالش با سن رو از سطح متوسط شروع کردم الان رسیدم به پیشرفته ..ورزشاشم عالین عزیزم

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
اوخ تو رو دیدم یادم اومد آب قبل ناهارم یادم رفت🙈😥  اما صبح و یادم بود و خوردم . یه پیشرفت کو ...

😈😈😈😈😈😈

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

[QUOTE=146960038]آره والا همه چوالش رو رعایت میکنم 😁 تازه هدرگیرم که نکنه چالشی رو فراموش کرد

خخخخ عزیزم 😆👌❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم