2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست

بچه های زرد لیستم الان پیشم نیس تا چند دقیقه دیگه گزارشاتونو میخونم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام💖 گزارش#   صبحانه=چای+قند+نان سنگک ۱کف دست+خیاروگوجه+پنیر ناهار =لوبیا پلو۱۲ ...

سلام گلم.پلو رو کم کنی همه چیز عالی😍😍👌👌👌👌

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلااام بروی ماه پری خوشگلم.  @pari95     گزاارررش#   گزارش نازنین لاغشو🥰 س ...

سلام عشقولی 😍😍

رژیمی_نمونه😍#   

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
من مدركم ليسانس روانشناسي شوهرم فوق مكانيك طرح ١٨ ماهه المان رو هم داره

شوهرت شانس داره ها.

در مورد express entry کانادا تحقیق کنید

الان به خاطر کرونا یه کم شرایط پیچیده شده فقط پرونده اقامتی کسایی که تو خاک کانادا هستن رو بررسی می کنن و پذیرش دانشجو محدود شده

و فرصت کافی دارین که اطلاعات جمع کنید و زبان بخونید

امیدوارم موفق بشید تو هر خواسته ای که دارین❤️

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
صبحانه املت 150گرم/سبزی خوردن 50گرم/پیازچه4عدد ناهار کتلت150گرم/گوجه کبابی 200گرم/خیار شور 2عدد/فلف ...

عاااالی بود عزیزم

خیلی سبک غذا خوردنت رو دوست دارم

کاش‌ همه مون یاد بگیریم

راستی چالش سرکه تموم شده در واقع جایگزین شده با همون اب نیم جوشیده قبل هر وعده

عزیزم من ۴۰۰ گرم کم کردم . اون هفته ۷۷/۷۰۰ بودم این هفته ۷۷/۳۰۰ دیروز هم بهت گفتم.  خیلی کم ک ...

گلم گفتی یه بار ۶۰۰ دیدی یه بار ۴۰۰ منم میانگینشو برات حساب کردم

۴۰۰تا خیلی نیس برای اضافه وزن شما عزیزم. میتونی خیلی راحت با تلاش بیشترش کنی. اون پست هم برای همه کسایی که زیر یک کیلو کاهش داشتن حتی قرمزی که ۹۰۰ بوده

هفته ای که گذشت از گزارشای خیلیاتون راضی نبودم بی نظمی و بی توجهیتون زیاد شده رسیدن به نتیجه رو دیر می کنه

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت     نازلی جون من بازم پری شدم وزن دیروزم درسته یعنی

اگه کاذب بوده بیشتر نشون داده. نگران عدد نباش مهم اینه خیلی داری خوب پیش میری و سبک غذا خوردنت سالم تر شده و ورزش و فعالیتت خوبه

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت     به نام خداوند بخشنده و مهربان.   صبحانه :نان بربر ...

خیلی خیلی عالی بود عزیزم افرین

قرار شد کالری رو تا اخر شب پر کنی با شیر یا اجیل یا میوه

ورزشات فوق العاده س

راستی چالش سرکه تموم شده در واقع جایگزین شده با چالش آب

گزارش#  

@zizigoli  ناهار..نان .فلافل.گوجه.خیارشور۵۲۷

شام..اکبر جوجه .لیمو.رب انار.۵ قاشق پلو  ۶۱۱

میان وعده....غوره.سیب  ۱۶۵
مصرفی..۱۳۰۳
مجاز.۱۵۰۰
آب .۸ لیوان
چالش آب
ورزش نکردم امروز ببخشید درگیر ابغوره آب لیمو گرفتن هستم ایدا جون

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

بچه ها ده روز حال دلم خرابه از بعد باردارشدن جاری کوچیکم سر بچه دومش چون هجوم حرفها شروع میشه امروز مادرشوهرم زنگ زد گفت فلانی هم مثل توست

همه جاریهاش بچه دارن الا فلانی

شوهرش سر چند ماه حامله نشدنش عصبانی اگه مثل شما این همه سال طول بکشه حتما زنشو طلاق میده

اینهارو درمورو فلانی میگفت به در میگفت دیوار بشنوه

خدایا کمکم کن این روزهای تلخ رو تحمل کنم

گلم گفتی یه بار ۶۰۰ دیدی یه بار ۴۰۰ منم میانگینشو برات حساب کردم ۴۰۰تا خیلی نیس برای اضافه وزن شما ...

من هفته پیش خوب کم کردم ۱ کیلو اما این هفته نه 

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
@sanaz718     ع‍زیزم من اومدم تثبیت صبحانه شیرقهوه+خرما ناهارپلووکباب تابه ای میان وع ...

خوش اومدی گلم به جمع تثبیتی ها🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸

گزارشت هم عالیه،تو تثبیت گزارش اختیاریه، اما وزن دادن اجباریه هر یکشنبه.