2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287826 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گل @سمیه1396 گزارش# ۶۲ روز تا جذابیت

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
منم بیشتر دختر دوستم.دنیای پسرا با ما فرق داره ،اما نگو اینطوری،انشالله بزرگتر بشن حرف گوش کن بشن .

امیدی نیست خواهر😂😂😂😂

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
گزارش#   صبحانه:خرما تخم مرغ+بربري+چاي ميان وعده:خيار ناهار:زرشك پلو مرغ+سالاد فصل عصرونه: ...

عالیه گلم👏👏👏👏👏

امروز ۶۴ روز مانده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سمیه جان من دلایل کم نشدن وزنو خوندم من به خاطر بی خوابی قرص مصرف میکنم و ...

مولتی میخوری؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گل @سمیه1396   گزارش# ۶۲ روز تا جذابیت

سلام کلم🌸

باریکلا👏👏👏👏

راستی امروز میشه ۶۴ تو امضاتم همینه😉

گزارش# @zizigoli  سلام 

کالری مجاز ۱۲۶۰ کالری مصرفی ۱۲۶۰ 

صبحانه املت +نان  +سبزی+ چای +دوحبه قند 

نهار نخودفرنگی ابپز+قارچ +ریحان +گوجه فرنگی +سیبزمینی ابپز 

شام خیارسبز چون ورزشم به یه ساعت نگشید بیشتراز این هم نخوردم 

چالش اب گرم رو انجام دادم 

اب ۷ لیوان 

حرکت پروانه ۹۰تا 

دازنشست ۶۰ تا  شنا دیوای ۳۰ تا 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
دسشویی رفتم ولی گلاب ب روت ب زور هر چند روز ی بار میرم گلمحمدی و ماست زیاد میخورم ک دسشویی ام خوب شه ...

بلکه ترازوت اشتباه نشون میده

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام گلم🌸 باریکلا کاهش👏👏👏👏👏عالیه👌👌👌👌👌 راستی وزن هفته ی قبلت مگه ۶۴ فیکس نبود ...

نه افزایش داشتم🙂😔

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
#گزارش ص:22گرم ارده+34گرم شیره+25گرم نان=245کالری نهار:320گرم عدسی=345کالری میانوعده22گرم کشمش+12 ...

عالیه مرسی 👏👏

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
👌👌👌👌👌👌 توبهترینی❤#  

عااااااشقتم#  سرگروووهم# 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

هیچی افتضاح تر از پیاده روی با ماسک اونم تو گرمای تهران نیست 

الان اومدم  از پیاده روی غش کردم قشنگ اصن حالم بداااا😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
وزن شروع.       وزن هفته قبل.         وزن فعلی.     &nb ...

مرسی گلم کاهشت مبارک باشه ببخشید که دیر جواب دادم الان دیدم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣