2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287839 بازدید | 36895 پست
ایشالا خیلی زود ب هدفت میرسی عزیزم😍 دارم ب این فکر میکنم اگر یه روز قسمت منم شد مامان بشم تو باردا ...

ببخشید توی بحثتون دخالت میکنم.

اگه قبل بارداری وزنتو از حد ایده الت یکم کمتر کنی.مثلا اگه وزن دلخواهت۶۰ کیلوئه بشی ۵۶ و اینکه توی بارداری ب جای مواد غذایی بی ارزش و کم ارزش مثل فست و فود و نوشیدنی های گاز دار و برنج و نون و... خیلی کمتر استفاده کنی و ب جاش مواد غذایی با ارزش بالا و پروتینی مثل گوشت قرمز و سفید و میوه و اجیل و تخم مرغ و  شیر عسل و... اسفاده کنی هم‌وزن گیری خودت خوب میشع و اضافه وزن نمیاری شدید و هم بچه خوب وزن میگیره...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

@sanaz718    

سلام به همگی دوستان 😊😘

وزن هفته پیش ۶۸/۹۰۰🤕😏

وزن امروز ۶۸/۳۰۰😁💪

خداروشکر راضیم

@سمیه1396

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.اره نونم زیاد شد😕😥 وزن اولیه 74 وزن شروع 73 وزن هفته قبل 71 دوهفته تو 71 گیر کرده بودم😓 ...

سلام عزیزم

خیلی خوبه. افررررررین.

اگه دیروز اون همه نون نمیخوردی بیشتر کم میکردی. ایشالا هفته بعد😊

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
@شیرین_آردا     سلام عزیزم. 950 گرم کم کردم😑 وزن اولیه      وزن هفته پی ...

عالیه که عزیزم کاهشت مبارک😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام عزيزم خوبی  شما 😍نون برنج مهمونی نرم اصلا نمی‌خورم از اول رژیم هم نمی‌خورم ریزش هم نداشتم ...

واي چ خوب منكه نون و برنج را دوست ميدارم

ماشالله ب موهات چشم نخوره😉من موهام ميريزه بد جور

سلام گلم🌸 خوبی عزیزم؟؟؟ خانوادت خوبن؟؟؟؟؟ چند باری میخاستم تکت کنم و احوالت را بگیرم،، ولی تک نمی ...

ممنون عزیزمی😘😘 لطف داری آره خداروشکرخوبن😍دلم براتون تنگ میشه میام سرمیزنم بهتون موفق باشیدهمیشه الهی🌷🌷🌷

اصلا روم نميشه وزنمو بگم ولي ميگم هفته پيش ٧٠.٩٠٠ اين هفته ٧٢😁😁 هدف ٦٨ سه روز تو ديگه بودم دلي ...

اشکالی نداره دیگه شده.. از این به بعد را حسابی رعایت کن...

بستگی به خودت داره گلم.. اگههه از وزن ۷۰  و اندامت راضی هستی..

همون ۷۰ خوبه..

بعدش میتونی روی سایزت کار کنی..

توی تثبیت اگهههه درست حسابی رعایت کنی،،، بازم کاهش خواهی داشت ولی اگه نه زیاد میکنی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام شیرین جان من یکم به هوس افتادم پری بودم اماوزن کردم 🙈🙈 وزن اولیه:۸۱.۷۵۰ وزن هفته قبل:۷۸.۲۰۰ ...

کاهشت مبارک عزیزدلم

هدفتو تعیین کن ۶۸ باشی باید بری گروه آبی🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام گلم🌸 میوه خوبه ولی به اندازه... هر جی از اندازش بگذره، فایدش کم میشه و میره تو ضرر... چه ...

🙈🙈🙈دیگه میخوام از کیک و بیسکویت های توی خونه نخورم پناه میارم به میوه 😂باشه مرسی از راهنماییت👌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160