2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
@شیرین_آردا     سلام شیرین جون. متاسفانه با اینکه خیلی سعی کردم رعایت کنم، این هفته هی ...

عزیزم منم مثل شما رعایت کردم اما کم نکردم فقط ۲۰۰ گرم.

من چون ورزش نکردم این هفته .ولی پیاده روی کردم.

فک کنم ورزش خییلی مهمه

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییییی عالیه عزیزم آفرین مبارک باشه کاهشت 

مرسی گلم 😍😘😘

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

@نازلی_سخن_نگفت  

وزن شروع85وزن هفته قبل 74وزن فعلی73وزن هدف57

نازلی گلی کاهشت مبارک انشالله منم بتونم به وزن شما برسم به زودی 

من ترازوم عقربه ای هست یکم اینور اون ور من رند میگیرم عدد

@فلفلکیم  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
عزیزم منم مثل شما رعایت کردم اما کم نکردم فقط ۲۰۰ گرم. من چون ورزش نکردم این هفته .ولی پیاده روی کر ...

خوبه شما باز 200 گرم کم کردی. من که هیچی. البته من هم کلا فقط هفته ای سه روز میرسم که ورزش کنم، ولی با همین 3 روز دو هفته اول هفته ای 1 کیلو کم کردم، بعد شد نیم کیلو، این هفته هم که هیچی. خیلی حس بدیه وقتی ادم کم نمیکنه   

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
 @pari95     @pargol1991  سلام صبحتون بخیر من الان بیدار شدم و وس ...

سلام عزیز دلم مبارک باشه عشقم خداروشکر کاهش داشتی😘😘😘😘😘

رعتی دهه ۷۰ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خیلی خیلی خوب بود عزیزم مرسی ورزشت هم عالی قهرمان فقط قند هفته ای یه بار باشه ها     ک ...

آخه اصلا نون و برنج نخوردم چشم اونم حتما رعایت می کنم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
3 روز عزیزم

سلام شیرین جون‌ صبحد بخیر من‌فردا پس فردا باید پری بشم ولی خودمو وزن کردم امروز بنویسم وزن جدید رو یا نه 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
قبل وزنکشی چرا فستت را خراب کردی👹 فردا کم نکرده باشی،  یه کف گرگی واست میام🤚 نه نمیش ...

اصلا روم نميشه وزنمو بگم ولي ميگم

هفته پيش ٧٠.٩٠٠

اين هفته ٧٢😁😁

هدف ٦٨

سه روز تو ديگه بودم دليل اضافه كردنمه

سميه بنظرت هدفمو ٧٠ بزارم؟

يا ٦٨؟

الان در حاله حاضر با وزن ٧٢ عالي ام شكمم خيلي كمه كه بنظره خودم با ورزش بايد كوچيك شه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

منم خیلی شکمو بودم عزیزم درکت می کنم آروم آروم ولی پیوسته حرکت کنی حتما می تونی وزن کردی خودتو؟

آره عزیزم... ولی گفتم ک کاذبه... شکمم کاملا ورم داره...

وزن اولیه     وزن هفته قبل    وزن فعلی     وزن هدف

۸۲              ۷۹/۹۰۰              🎈               ۶۴

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

@مامان_الیساهستم2  

وزن#  

وزن شروع: 64

وزن هفته قبل: 61.55

وزن امروز: 61.40

وزن هدف: 50

با اینکه این هفته برنامه غذایی ام افتضاح بودد، خدا رو شکر 150 گرم کم کردم. ان شاءالله این هفته میخوام حسابی بترکونم و کم کنم

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه