2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287319 بازدید | 36895 پست
@مامان_الیساهستم2     سلا عزیزم💕💕💖💗 صبحانه:شیر.خرما.۱۹۳ کالری نهار:تن ماهی.نان ...

سلام گلی

خیلی عالی بود گزارست. بیسسسست.👍👍👍

حتما پر کنی کالریتو. 

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
بچه هااا📣📣📣📣📣📣📣کمککککک کیست سینههههه خطرناکههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ابجیم یه کیست ۲ سانت ...

وای خدا چ بد.

نمیدونم والا تجربه ندارم. اطلاعاتمم درست نیست.

تو نت هم یه سرچ بکن.

ایشالا ک نیاز ب عمل نباشه و زودی رفع بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزارش# امروز  صبحانه نون یه کفه دست نون بربری و حلواشکری(200 ) ناهار خورشت کرفس 5قاشق و برن ...

عالیییییی بودی. آفرین بهت👏👏👏👏

ای مامان الیسا ما ک سرخ میکنیم من میگم چرا اینقد کالریش پایینه اخه😩😬نگو این مال آبپزه ما ب این شک ...

با همون یتیمچه حساب کن ولی روغن رو سعی کن کم بریزی.فقط تفت بدی یعنی.

بالاخره پیاز رو سرخ میکنیم ماهم. روغن داره اونم.

با همون یتیمچه حساب کن ولی روغن رو سعی کن کم بریزی.فقط تفت بدی یعنی. بالاخره پیاز رو سرخ میکنیم ماه ...

من وقتی می دیدم کالریش اینقد پایینه بجاش وقتی بخورم تو مانکن کالری خورش بادمحونو میزنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بترکه چشم حسوود 🧿🧿🧿🧿 گلم با چایی دارچینیت ، عسل قاطی کن بخور یا خرما با جاییت بخور

چشم عزیزم.فکر نکنم این هفته یکشنبه وزن کم کرده باشم😔سمیه جون رو ترازوم لیوان افتاد شکست درست میشه یا یکی دیگه باید بخرم؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
بچه هااا📣📣📣📣📣📣📣کمککککک کیست سینههههه خطرناکههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟ ابجیم یه کیست ۲ سانت ...

سلام سمیه جون اگ کوچیک باشه با دارو آب میشه باید ببینه از چ نوعیه

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      

انگیزه#  

سلام بچه هااا امروز مانتو زمان چاقیمو پیدا کردم 🙈

تنم کردم و عکس گرفتم و با عکس قبلم مقایسه کردم

میذارم ک شما هم ببینید و انگیزه بگیرید💪💪💪💪

لازمه بگم من وزنمو تو دو دوره کم کردم از ۸۵رسیدم ب ۷۸و الانم ک ۶۵ کیلوام😋😍😊

@سمیه1396  

@بامدادخمار  

هیچ کاری نشددد ندارهههه💪

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من وقتی می دیدم کالریش اینقد پایینه بجاش وقتی بخورم تو مانکن کالری خورش بادمحونو میزنم

ن عزیزم خورش بادمجون گوشت داره.

یتیمچه بادمجون و گوجه س. کالری زیادی ندارن. اگرم هست بخاطر روغن و رب و سیب زمینیشه

انگیزه#   سلام بچه هااا امروز مانتو زمان چاقیمو پیدا کردم 🙈 تنم کردم و عکس گرفتم و با عکس ق ...

عالی شدی دختر. ایووووووول.

همه چی تموم شدی دیگه😍😍😍😍

سهیلا جون اگه فست نگیرم و وزنمو مث قبل ضرب در۲۰کنم منهای ۲۰۰، و اگه ورزشمو بیشتر کنم،هفته ای یک کیلو ...

بله عزیزم.

فقط کالریتو سالم ببند. خیلی مهمه ک کالری با چی پر بشه