2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
مرسی عزیزم لیست رو دارم اماده منتها هنوز چندتایی از بچه ها نیومدن و من ایران نیستم الان شبه باید ب ...

عزیزم برو بخواب من تگت میکنم شب بخیر😆😆😆😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین عزیزم مبارکه😙😉😉😍😍👌👌👌👌👌 @sepiiiiiideh         عشقم جاداری!!!! ...

پری جون به نظرت حتما ترازو بخرم ؟اخه خیلی چیزا مخصوصا میوه ها یا گوشت هارو چشمی از خودم میزنم مثلا یه سیخ کوبیده رو تو کرفس زده ۱۵۰ گرم من میگم خب نصفشو خوردم مثلا اینجوری حساب میکنم بعد یه ورزشم ریختم برای سی روزه هر روز ست های ۱۲ یا ۱۵ تایی داره خوبه به نظرت اونو انجام بدم ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عالیییی# 👌👌❤❤❤💐💐

وزن#

وزن اولیه          هفته قبل        الان                هدف

87                  78.700         77.600            56

عزیزم من چون چندین هفته بود کاهشم گرمی بود یا استپ داشتم یا حتی هفته گذشته 300 گرم افزایش داشتم این هفته با رعایت کالری یه کاری کردم ولی ترسیدم بگم دعوام کنی ولی خدارا شکر کاهشم خوب بود.میتونم ادامه بدم چند هفته؟

سلام به همگی دوستان 🥰😘

وزن#  

وزن هفته پیش ۶۸/۶۰۰

وزن این هفته ۶۸/۹۰۰😓

ساناز جون من این هفته فقط دوروز ورزش داشتم فست هم نبودم اصلا آخه پریودم😖این بار خیلی دلدرد بودم و خونریزی شدید داشتم والا ترسیدم ورزش کنم و همش بخاطر درد آبجوش نبات و دارچین و کاچی خوردم خیلی بد بود اینبار امروزم ۵روزه🎈

ولی ازامروزپر قدرت هم ورزش میکنم هم فست میگیرم امید بخدا😊💪

@sanaz718    

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام پری جون اره گلم جا دارم بیاد❤❤ من تا ۲۵ کیلو اضافه وزن عضو میگیرم🎀🎀 باشه گلم چک میکنم❤

بوووووومبببببببب🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

@golgoliiiiiiiiiiii     رفتی گروه بنفش همینطوری پیش بری زود گروهات عوض میشه افرین گلم  مواظب خودت باش  دختر خوبی باشی😆😍😍😍❤❤❤❤❤

عکس پروفایل و امضاتو بنفش کن   از این به بعد سپیده جان رو تگ کن 😍 👈 @sepiiiiiideh   

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@شیرین_آردا     سلام 😍😍😍😍😍😍ویییییی من خیلی ذوق دارم باور نمیکنم 😍😍 باورت میشه بی ...

عزیزم کاهشت مبارک😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
پری جون به نظرت حتما ترازو بخرم ؟اخه خیلی چیزا مخصوصا میوه ها یا گوشت هارو چشمی از خودم میزنم مثلا ی ...

من یه ترازو جیبی همون اول رژیمم خریدم همه چیو وزن میکردم کاهش خیلی خوبیم داشتم چون دیگه دقیق بود بتونی بخری ک خوبه اما شرایط نداری سخت نگیر همینجوری حدودی بزن 

اپیکیشن چی هست ؟

کلا اپ های ورزشی خوبن سایزتم زود کم میشه 

@شیرین_آردا     سلام نفسی خوبی عزیز؟؟ بهم گفتن باید بیام زیر گروهه شما عزیزم امکانش هس؟؟ ...

بله عزیزم خوش اومدین🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@pari95  

سلام عزیزم 

وزن اولیه=             ۹۶

وزن هفته قبل=      ۹۴

وزن این هفته= ۹۳/۵۰۰

وزن هدف=            ۷۰

پری جونم چرا فقط ۵۰۰ تا کم شدم 😢                                          من که همش رعایت کردم بچه ی خوبی بودم کل هفته رو 😁

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖