2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287138 بازدید | 36895 پست
سلام من حالم خوب نیست مشکوک به کرونا و خونه قرنطینه فعلا نمیتونم باشم بهتر شدم اگه قبول میکنین گزارش ...

سلام گلم انشالله ک منفی باشه .مواظب خودت باش 

فردا وزنتو اعلام میکنی؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   @pari95     ۴/۲۰ ناشتا:اب ولرم+دارچین+آبلیمو صبحانه:نان+پنیر+گردو=۴۱۳ ...

سلام گلم خیلی خوب پیش رفتی عزیزم بجز اون ساندویج که امروز بجاش حسابی جبران کن یکمم بسوزون ورزش قدرتی نرو فردا وزن کشی ❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@pari95     سلام پری جونم  امروز مهمان داشتم جسته گریخته کالری شماری کردم 😑 ۷۴ ر ...

👏👏👏❤❤❤❤

خسته نباشی 

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
چرا اینجوری شدین؟؟ خیلی وقته گزارشاتون اینجوریه

من حدودا یک ماه مریضم اصلا حال و حوصله ندارم بدنم همیشه درد میکنه 

مثل ادمهای افسرده شدم همش کسلم 

البته از نظر روحی مشکلی ندارما اما نمیدونم چرا جسمم مریضه 

ویتامینامم میخورم اما..

باور میکنی میترسم برم دکتر وگر ن صدبارکی رفته بودم تتبحال

بخدا همین گزارش هارو هم از روی اجبار ک حذف نشم میدم وگرن حوصله ی نوشتنشو ندارم 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
@zizigoli     ص.  ارده+شیره165 ن.  سینه مرغ+سبزیجات پخته199 ش. سنگک 2کف دست+ ...

خیلی خوبه عزیزم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
وای من الان گشنم بود یه مشت مویز و بادوم خوردم😕الان عذاب وجدان داره خفم میکنه😩میگم کاش از گشنگی می ...

الهی عزیزم اشکال نداره رو کالری امروز حسابش کن به هر حال برای امروز  حساب میشه دیگه 🤗

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من لبنیات متنفرم خواهر عزیزم یه سوال من پس فردا دسترسی ب ترازو ندارم میشه فردا صبح وزنما اعلام ک ...

تو خصوصی برام بفرست وزنتو❤

گزارشتم همه چی خوبه فقط ۶۰۰ تا واسه ناهار زیاده یخورده

@pari95     گزارش#   گزارش امشبم شلخته است پری . امروز مریض داری می کردم به اضاغ ...

دور از جونت گلم این چه حرفیه 

یکم به خودت استراحت بده نبینم دیگه ناراحت باشیا ❤❤❤👌👌👌