2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287901 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نازلی_سخن_نگفت     گزارش#   سلام گلم صبحانه نان تخم مرغ و گوجه و خیار شور۲۵۴کا ...

مرس عزیزم خوب بود فقط کالریت رو پر کنی عالی تر هم میشه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@نازلی_سخن_نگفت‍ گزارش شیردهی  ۷۴ روز مانده تا پیایان چالش ۸۶ روزه ۲۱ تیر  صبحانه دیر پ ...

مرسی عزیزم خوب بودی

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
عزیزم😢 واقعا سخته بچه ات غذا نخوره بعد این همه زحمت انشالله با شربت اشتها غذاخور میشه😍😍اونوقت م ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر 😁😁🤗

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گزارش#   صبحانه:چای+خرما+نان۳کف+پنیر(۱۸۲) ناهار:پلو۶قاشق+ته دیگ(ماهی بود من دوس ندارم پلوخال ...

گزارش#   @مامان_الیساهستم2  

صبحانه : نان و پنیر و سبزی (۲۰۲ تا)
ناهار : عدس پلو و یه لیوان دلستر (۴۱۰ تا)
شام : نان و کوکو سبزی (۳۷۵ تا)
میان وعده ها : زردالو و طالبی ، خرما ، اب هویج و بستنی😑 (۴۲۳ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۴۱۰ 🤦‍♀️ ببخشید باز زد بالا😭 چندوقت بود بالا نمیزدا🥺
۸ لیوان آب ✔
چالش چوب دو ست ۴۵ تایی ✔
ورزش نکردم باغ بودیم پیاده روی

عاقا من گیج شدم نمیدونم روز چندمه چالشه امروز😭😭 نگا میکنم تو گزارشا هرکی یه چی نوشته

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
یه عالمه هویج و کاهو و کرفس بگیر بشور بذار تو یخچال هر وقت گشنه ت می شه از اونا بخور  آب هم اگ ...

آب زیاد میخورم ۱۲ تا ۱۳ لیوان غیر چایی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
میگم این ورزشارو میری همه؟؟؟

گزارش# دیروز بیرون بودیم بخشید نتونستم گر بروز گزارش بدم

صبحانه چای و خرما(20)

ناهار کباب برگ دو سیخ و دل و جیگر یه سیخ و زیتون (580 )

شام کباب مرغ یه سیخ و زیتون (200)

میان وعده چای و خرما و زردآلو و گیلاس و یه قاچ هندوانه (200 )

کالری مصرفی 1000

کالری مجاز 1000

ورزش با بچه ها وسطی بازی کردم و پیاده روی

8لیوان آب

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪