2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
رشته کالریش بالای عزیزم  اخه مجرد باشی هم اونجا خونته عزیزم چرا تو خونه خودت غریبی می کنی  ...

لوبیا و عدسم کالریشون اندازه رشتس ک

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

ظهر شد كلي پيام اينجا هست من تازه بيدار شدم 😭😭😭😭

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عصو جدید نگیر، الان باید چیکار کنیم 😂😂😂😂😂

پ.ن: رزیم فقط پروتئین در کنارش ورزش، هیکلتو عالی میکنه.

مخالف شدید کالری شماریم 😏

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خب عصو جدید نگیر، الان باید چیکار کنیم 😂😂😂😂😂 پ.ن: رزیم فقط پروتئین در کنارش ورزش، هیکلتو عالی ...

بسلامتی 🙃

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام چشم من دوماهه تازه یاد گرفتم مهدیه رو تگ کنم   @نازلی- ...

خط فاصله هاش باید پایین باشه گلم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خط فاصله هاش باید پایین باشه گلم

خانومی شما قدو وزنت چقدره؟؟اخه هم گروهی منی😍

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
@مامان_الیساهستم2     سلام گلم روز جمعت بخیر و شادی🌷🌹🌷 ۷۵روزتاجذابیت#   گزا ...

سلام عزیزدل

همه چی بیسسسست

کالری ی خیار و گوجه رو حساب نکن دیگه

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
بسم الله  حالش....تا خوش بختی خوش اندامی  صبحانه نیمرو و دوکف دست نان  میان وعده س ...

سلام حلما جون ❤❤

لبنیات و سیزیجات اضافه کن به سبد غذاییت 👌

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
دهنم😠 دیشب خوردم یک کاسه خوردم ، کاسه بعدی یه دفعه تونستم به خودم غلبه کنم دیگه . دست کشیدم .  ...

عزیزم صبحونه مهم هیچ وقت کوتاهی نکن.ورزشتو بیشتر کن گلم 🌼🌼🌼

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
رشته کالریش بالای عزیزم  اخه مجرد باشی هم اونجا خونته عزیزم چرا تو خونه خودت غریبی می کنی  ...

وای من مجرد بودم همه کاره خونه بودم.

بخصوص از وقتی مامان نازنینم فوت شد.

من تصمیم میگرفتم مهمون بیاد یا نیاد. من میگفتم چی بپزیم. باسلیقه خودم وسایل میخریدم و میچیدم.

اتفاقا ادم مجرده بیشتر نازش میره که

دست ب کارشو عزیزم آدم هرچقدرم بخوابه لامصب سیر نمیشه یکم سختی داره اما عوضش زودتر بچت بزرگ میشه ازون ...

بله گلم درست میگی

توکل ب خدا

گزارش# شیردهی# ۷۶روزتاموفقیت#  

💙💙💙💙

ناشتا👈 سرکه سیب و آب از امروز تا یکهفته آینده شروع کردم 

صبونه👈 نان لواش+ پنیر +خرما +چای سبز👈 ۱۶۰

ناهار 👈تخم اپز+ گوجه 👈 ۲۵۰

شام👈 عدسی+ فلفل دلمه 👈 ۳۸۰

میانوعده👈خرما+ شیر👈۱۵۰

دمنوش دارچین زنجبیل و چای سبز 

مصرفی۹۴۰ ب جبران دیروز ک ورزش نداشتم