2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287326 بازدید | 36895 پست
# ‍ گزارش @pari95     سلام عزیزم  صبحانه نون بربری ۳و نیم کف دست پنیر یک قوطی و ...

سلام قشنگم 👌👌❤❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@zizigoli     سلام گزارش امروز من نهار میگو پلو با سالاد شیرازی ۶۰۷ کالری عصرانه میوه ...

برنج زیاد خوردی کالریت هم زیاد بستی فردا کمتر بخور 

صبحانه یادت نره پیاده روی هم یادت نره

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#گزارش سلام سرگروه جان صبحانه پنیروگردو خیار وخرما و چای  ناهار دامه کوچک 5 عدد و خرما  ...

مرسی عزیزم مجازتون چنده ؟پر نکردی 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@zizigoli     ص. نان+پنیر164 ن.  املت+کاهو+مرغ+پلو3ق 208 ش. سبزیجات پخته+نان لواش ...

درسته کم خوردی نون و برنج ولی مصرفش توی یه روز اشتباه درست هم سیر نمی شی 

@sepiiiiiideh     گزارش#   صبحانه:۵تا زردالو+آلو۱۱۰ ناهار:فسنجان ۵قاشق +۸قاشق پل ...

عزیزم کالریتو باید حتما پر کنی ربطی ب این نداره ک ظهر پلو خوردی

کالریتو با سبزیجاتو میوه و لبنیات یا مغزها پرکن

@ielia دومین اخطار عزیزم 🧨🧨

@ویانا۵۶۴۷ شما هم اخطار گرفتی 

@ریما749 اخطار دوم 🧨🧨

@ماه_آسمون اخطار اول 

@barankhanomi عزیزم شما گفتی نمیتونی بیای یه مدت اره ؟

@مامان_الیساهستم2   سلام عزیز دلم 

گزارش#  

76روز مانده تا هدف

امروز خیلی کم خوردم 😥😔اصلاااا میل نداشتم  

ن👈یه کف نان تافتون +3قاشق املت چای قند

م👈 گیلاس .پفک .چای خرما .یک لیوان فرنی 

ش👈یه کف دست نان و ماست چکیده .هندوانه چای خرما 

نیم ساعت حلقه .پیاده روی.دراز ونشست .چالش چوب 

8لیوان اب 

مجاز 1380

مصرفی 800😐

👏👏👏👌👌👌👌💋💋💋

بسم الله 

حالش....تا خوش بختی خوش اندامی 

صبحانه نیمرو و دوکف دست نان 

میان وعده سه تا شلیل یک الو 

ناهار مرغ سرخ شده صد گرم صد بنجاه گرم برنج و دوغ 

شام نصف ساندویچ الویه 

کالری مصرفی ۱۷۹۸

کالری مجاز ۱۷۸۵

ورزش نکردم هشت لیوان آب خوردم 

حالش قند شکر رعایت کردم 

ولی از خودم راضی نبودن 

#گزارش

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم
راستی عزیزم  چالش چوب هم رفتم یادم رفت  بهت بگم 😸😙😙😙

آفرین       

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud