2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها لطفا دیگه نرید تو‌ تاپیکشون اگه دوست ندارن 🙏🏼♥️

ایشالا همه چه اینجا چه هر جایی که دارن تلاش میکنن وزن کم کنن به هدفشون برسن 🤲🏼🦋

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مولتی هم میخوری ؟  خب اگه فقط کالریتو پایین بستی شوک بگیر یکهفته و کالری درست مصرف کنی دوباره ...

مولتی ۲ روزه میخورم

کالریم و پایین و بالا می بستم

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)
حسودن حسووووووود  بترکه چشم حسودات

تو باز اسفند آوردی 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مولتی ۲ روزه میخورم کالریم و پایین و بالا می بستم

وزنت رو ضربدر بیست کن منهای صد و دوروز فست بگیر 

ورزش هم هوازی کار کن هم قدرتی 

مولتی رو یکروز در میون بخور 

اینهفته شوک بگیر بعد کالریت رو درست کن 

توضیح برنامه پست دوم همین تاپیک هست بخون 

موفق باشی 🌸

🤣🤣 برای تو باید روزی صدبار دود کنیم

😘😘♥️♥️♥️♥️🙏🏼

سلام گلم. ن عزیزم. تگم کردی؟

سلام عشقم آره تکت کردم دیدم چیزی ننوشتی فهمیدم ندیدی

الان میگردم پیدا میکنم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
کشته مرده ی نصف سیب زمینیتم 😂😂 کاش همون ۷۰۰ میبستی ننه👌👌 ورزشات عالی❤❤❤❤

یادم نبود فسته ناهارمو طبق روزای عادی خوردم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
فست نمیگیرین گلم؟ اگه نمیگیرین خوب بود

نه عزیزم. فست نمیتونم بگیرم. حالم بد میشه. دو تا بچه کوچیک دارم که خیلی خیلی شیطونن .واقعا توانشو ندارم

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

گزارش# شیردهی# ۷۸روزتاموفقیت#  

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

صبونه 👈 نان بربری+ پنیر +گردو +عسل 👈۱۵۰

ناهار 👈کالجوش +ماست 👈۲۰۰

میانوعده👈 شیر +خرما +گردو +کنجد+ سه شیره 👈۲۹۶

شام 👈خوراک لوبیا چیتی 👈۳۵۰

آب ۸لیوان

مصرفی ۹۹۶

مجاز۱۰۰۰

ورزش

اسکات

چالش کرانچ