2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست
سلام مرسی واس کمکت واس همه جی ممنون ولی دیگه گزارش نمیدم هیچ وقت نشد بگی خوب بود من ذوق  کنم گ ...

سلام گلم،، شما عالی هستی هم اینکه در حال رژیمی،، خیلییا حتی ب خودشون سختی رژیمو نمیدن که نمیدن اما شما ارادت قابل تحسینه و مرحبا

و مخصوصا اینکه مجردی و خونه مامانی و هر چی تو خونس باید بخوری و واقعا آزادی عمل تو دستت نیست همینکه پایبند ب رژیمی مرحبا

واقعا شرایط شما یکم سختتره چون من ک ازدواج کردم مثلا امروز ک فسته غذای خودمو شوهرمو جدا میکنم و این جدا کردن برا دو نفر خرج آنچنانی نداره ولی برای یه خانواده پر خرج میشه،،،، 

اصلا ناامید و افسرده نباش عزیزم،،، تو میتونی،،، ادامه بده،،، از حرفای سرگروه ناراحت نشو ایشون خوبیتو میخاد،،، هر کسی اول از هر چیزی خودش دکتر خودشه،،، پس شما بهترین نفر برا مراقبت از خودتی و راهتو ادامه بده

به حکمتش دل بسپار 🌿
عزيزم نگران نباش ميفته نيفته ام فوقش بايد ببري دندون پزشكي بكشه براش داداش منم يادمه اينجوري داشت د ...

ممنون گلم امروز 2 ساعت داشتم استرس می کیدم اصلا سرم منفجر شد دیگه  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفا ناامید نشو سرگروهت بخاطر خودت سخت میگیره  باور کن زیر بار همین سخت گیری فقط میتونی ...

تذکر بده ولی من اون قدری نخوردم ک بخواد فقط اون بسوزه خیلی کم خوردم 

ولی همیشه نه خب اینجوری بدتر خودمو گول میزنم

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
سلام گلم،، شما عالی هستی هم اینکه در حال رژیمی،، خیلییا حتی ب خودشون سختی رژیمو نمیدن که نمیدن اما ش ...

مرسی واسه حرفات مرسی ک درک میکنی ولی واقعن اونلحظه من با چیزی ک هس کالریمو پر میکنم  هر چی بخریم زود تموم میشه چون یکی دو نفر نیستیم ک تا ی هفته ببره دوهفته ببره  تو غدا مصرف میشه خانواده مصرف میکنن ب خدا خیلی سختمه اونوقت ایراد زیاد هی استرس میکنه دچارم ک نکنه کم نشه و همین استرس خودش چاق کنندس

ممنون گلم امروز 2 ساعت داشتم استرس می کیدم اصلا سرم منفجر شد دیگه    

عزيززززم😍😍

نگران نباش پيش مياد طبيعيه🤗

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#  

@مامان_الیساهستم2  

سلام عشقم خوبی؟ امروز بچه بدی بودم استرس دخترم رو گرفته بودم زیرآبی رفتم  

86روزتااندام_عااالییی#  

79 روز تا مانکن شدنننننن-

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1238 (تا شب ان شا الله پر می کنم )

صبحانه: نسکافه+2عدد پتی بور  

ناهار: 2 لیوان خوراک لوبیا+1 کف دست نان لواش

میان وعده: 1عدد شلیل+1آلو+نسکافه رژیمی

شام:2عدد سمبوسه 

ورزش 50 پروانه+50طناب+چالش 30 روزه

آب 8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
مرسی واسه حرفات مرسی ک درک میکنی ولی واقعن اونلحظه من با چیزی ک هس کالریمو پر میکنم  هر چی بخری ...

منم کاملا به شما حق میدم عزیزم من خودمم کالری شماری رو انتخاب کردم تا همه چیز بخورم ولی به اندازه 

شوهرم خیلی اهل برنج و شیرینی جات و چیزای پر کالری هست منم کنارش میخورم ولی به اندازه کالری 

همه چیزم خوردم حتی بستنی تو پریود تا ۵ روزش رو نبات میخورم و وزن هم کم کردم و الان به تثبیت رسیدم 

به خودت سخت نگیر هر طور راحتی وزن کم کن ولی 

نا امید نشو غذاتم جدا نکن اذیت میشی 

موفق باشی😘

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

مرسی واسه حرفات مرسی ک درک میکنی ولی واقعن اونلحظه من با چیزی ک هس کالریمو پر میکنم  هر چی بخری ...

عزیزم

من یهو پیامای شما رو خوندم

عزیزم اول از همه اینکه سرگروه خوبیتو میخواد (میدونم الان خیلی ناراحتی) 

پس به دل نگیر

دوم اینکه اصلا و ابدا خودتو گول نزن، با خودت صادق باش، چون همون گول زدن باعث میشه وزنت کم نشه

سوم اینکه اصلا استرس نداشته باش، برای لاغر شدن عجله داری؟ 

ببین ذهن هرچی بگی باور میکنه، پس نگو رژیم. میگیرم برای لاغری، بگو رژیم. میگیرم برای سلامتیم (اینجوری ذهنت در برابر لاغر شدنت مقاومت نمیکنه) 

من یه پیشنهاد بهت بدم، اگه خانواده ات با رژیمت مشکل ندارن، یه روزایی خودت برای خودت غذای رژیمی جدا درست کن(اینجوری حس و حالتم بهتر میشه) 

حتماعزیزم اشتهاتم خیلی کم شده بوده😢😢😢

دقیقا..من مدلم اینجوریه وقتی خیلی ناراحتم یا اتفاقی میفته هیچی نمیتونم بخورم دهنم قفل میشه کلا.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
منم کاملا به شما حق میدم عزیزم من خودمم کالری شماری رو انتخاب کردم تا همه چیز بخورم ولی به اندازه&nb ...

اخه سر گروهم ایراد میگیره میگه اصلا نباید بخوری😔

من از کالریم بالا نمیزنه ب اندازس

ولی استپم کم نمیشم😔

عزیزم من یهو پیامای شما رو خوندم عزیزم اول از همه اینکه سرگروه خوبیتو میخواد (میدونم الان خیلی نار ...

خب وقتی میگم سر گروهم میاد میگه وای اینا چیه خوردی چرا خوردی نباید بخوری همه حس و حال و ارامشم میریزه بهم ک چرا خوردم تاره استرسی میشم بد تر  شیرینیجات هوس میکنم اخه شما بگو مثلا تو ی روز خوردن دو تا یا چهار تا ساقه طلایی زیاده؟ هر روز نه ها واس ی روز مثلا روز بعدش  کمپوت سیب نصف لیوان

وای بچه ها من دارم یه سکتهناقص می کنمفکر کنم در لحظه 6 کیلو از استرس کم کردم     دخترم 5 ...

ببرش دندون پزشکی براش بکشه  تا دندونش جاش باز شه نهایت نشدم بعد ارتودنسی میکنه ولی برو بکش منم دختر جاریم 7سالش دندوناش نه لق شده نه میفته هرسری یکی در میاد میرن میکشن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

تخفيف ها و حراج هاي جديد براي خانم ها (انواع لباس های زنانه، لوازم آرایشی و بهداشتی و سلامت، کفش زنانه، اکسسوری زنانه - عینک، شال، روسری، ساعت، زیور آلات):

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138353785

خب وقتی میگم سر گروهم میاد میگه وای اینا چیه خوردی چرا خوردی نباید بخوری همه حس و حال و ارامشم میریز ...

عزیزم ساقه طلایی نهایتش همون 2تا برش بیشتر نباید خورده بشه چون کالری به شدت بالایی داره اونوقت تا اخر شب باید خیار سق بزنی😁😁

ببین از منی که یه بار دیگه هم لاغر کردم بشنو

اگه هوس شیرینی جات داری سعی کن هفته ای 1روزشو اختصاص بدی

اگه این هفته ساقه طلایی خوردی

هفته دیگه کمپوت بخور (البته کمپوت جدا از بحث رژیم و اینا اصلا خوب نیست اخه فقط آب و شکره) 

هفته بعدش یه کوچولو شکلات تلخ

میدونی چی میگم؟ 

همه اینا رو اگه تو 1 هفته پشت هم بخوری وزنت ثابت میمونه

اینجوری هم وزنت کم میشه، هم حسرت شیرینی جات به دلت نمیمونه

اگه بتونی خودت تو خونه کیک و شیرینی درست کنی با عسل یا شیره خرما و انگور که خیلی بهترم هست (هم هوس شیرینیتو میگیره، هم سالم تره)