2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287983 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش# @مهدیه24   صبحانه:پنیر،نان بربری،خرما،چایی(۲۵۰) نهار:برنج،قورمه سبزی،سالادفصل بدون سس(۲۳۹) شام:اش رشته،پنیر،گوجه،خیار،نون(۳۳۳) م و:خیار،زردالو،گوجه سبز،سیب،بیسکویت ساقه طلایی( ۴۰۰) کالری مجاز۱۳۸۵/کالری مصرفی (۱۲۲۲) صبح ناشتا آبلیمو ولی ،چالش سرکه +ورزش کمرم +۳۸۵۰قدم پیاده رویی + چالش قند و شکر+روز۷۹ از چالش ۸۶ روز 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام گلم خیلی خوب بود افرین. شام سینه مرغ ابپز کن. کالریش کمه. سیرکنندگیش بالاس.

سلام عزیزم

برای روزایی فست کالری کاهو و خیار و گوجه رو هم باید بیاریم یا اینکه خوردن اینا آزاده؟؟

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
سلام عزیزم گزارشاتت عالی بودن فقط سعی کن پلو ۸ق بیشتر نخوری👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

سلام، صبح بخیر

ممنونم...بین ۶تا ۸ قاشق میخورم... بیشتر نمیخورم😊

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیزم من که عاشق صبحانه ات شدم🤩👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻عالی همه چی عالی👌🏻👌🏻👌🏻❤❤❤❤ فقط کالریت م ...

ن منهای 100 ولی واقعا بعضی وقتا می مونم واقعا دیگه چی بخورم نمیتونم پر کنم .....مرسی ک عاشق صبحانه ام شدی اونم عاشقته❤💕❤😜😜

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ببخشید گزارش دادن  اشتباه گفتم😅😅

سلام عزیزم من رفتم تثبیت و نباید به شما وزن بدم.درجریان باشید🌷🌷🌷

سمیه جون حواسشون نبوده 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام همشهری جوووونم اینحرفاچیه.مراحمی نازدار. ترازوم خراب شده. دو ماهی میشه 😩. ولی 100گرم بنظر ...

قربونت برم سهیلای مهربون😗😗

من اصلا ترازو ندارم😁

اینجا کی داره ازش بپرسم😥

خدایا شکرت 🌸
@مامان_الیساهستم2    سلام عزیزم شبت خوش ببخش انقد مزاحمت میشم.۱۰۰ گرم سویا پخته تقریبا چ ...

7قاشق تقریبا

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
نمیخوام جو تاپیکو خراب کنم ولی نا امید شدم شوکم گرفتم همونم

من چند هفته همینجوری بودم این هفته وزن کشی ۲کیلو کم کردم نگران نباش به حرف سر گروهت گوش کن

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده