2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288999 بازدید | 36895 پست

@هستی،بانو   گزارش#

سلام هستی جون عزیزم   

صبحانه: پنیر 10گرم+نان لواش 2 کف دست+نیمرو 1عدد. کالری: 206

ناهار:آش رشته 25قاشق. کالری: 575

شام: شیر کم چرب 1لیوان+خرما 1عدد+بادام 2عدد. کالری:138

میان وعده: ماست کم چرب نصف لیوان+ گیلاس 10عدد+برگه زردالو 5عدد+آلبالو 5عدد+لواشک 1کف دست. کالری: 291

ورزش:پیاده روی یک ونیم ساعت، قدرتی نیم ساعت

آب 8لیوان

چالش چای سبز انجام شد.

چالش آب قبل از غذا هم انجام شد.

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 1210

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام عزیزم خوبی. اره حواسم ب گپ و کانالام نبود دلیت اکانت زدم بعد ک مجدد وارد شدم فهمیدم کلِ گپ و چ ...

وای چرا کنسل شد🙄عزیزم اخه به خودت خیلی سخت میگرفتی روزی ۵۰۰ کالری خیلی کم بود هرر روز فست بودی معلوم بود خسته میشی ولی خوب کم کردیا😍عزیزم من اگه خدا بخاد یکشنبه بشم ۷۰ میرم گروه سبز🙂😙

خدایا شکرت 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چرا کنسل شد🙄عزیزم اخه به خودت خیلی سخت میگرفتی روزی ۵۰۰ کالری خیلی کم بود هرر روز فست بودی معلو ...

قربونت گلم.اره اخه وقت نداشتم مجبور بودم زود کم کنم.بخاطر کرونا عقب افتاد.

ان شالله

بسلامتی عزیزم😍🌹

الان دیگ اونطوری نیستم روزی ۱۵۰۰ تا میخورم 

ولی قصد دارم بعد از امتحاناتم مجدد کارمو شرو کنم باید ب وزن۴۸برسم

خوبه گلم موفق باشی❤❤ ورزش و سعی کن حداقل ی ربع قدرتی بری

سلام عزیزم

صبحانه نون پنیر گردو چایی

ناهار کته +خورشت و سالاد

شام ذرت مکزیکی درست کردم یکم خوردم

میان وعده ها اب طالبی ۲لیوان چایی پاپ کورن سیب انجیر خشک

کالری مجاز ومصرفی۱۶۴۰

متاسفانه خابم درست نشده خودم دارم میفهمم دارم چاق میشم😭😭😭

اب۸لیوان

چالش گلاب

🌹توکلت علی الله 🌹
اون یکی پیامت ریپلی نشد.ایشالا زود ب هدفت برسی گلم مهر ماه هم بیا تو گروه😍😍😍

ممنون همچنین مهربون😍اره از بچه ها پرسیدم ک کی عضو میگیره بامدادجان گفتن مهر

حالا اگ تاریخش عقب جلو شد یه زحمت بکش تگم کن ک زود بیام جا بگیرم.ممنون عزیزم😍🌹❤💕

@مامان_الیساهستم2  

گزارش#  

سلام عزیزم خوبی؟
ببخشید من دیروز نتونستم گزارش بدم و شرایط جوری شد نتونستم خبر بدم
امروز هم رعایت کردم عزیزم
کالری مجاز ۱۳۴۰
کالری مصرفی ۱۳۳۰
صبحانه نان و پنیر
ناهار برنج و مرغ
میان وعده هلو و نسکافه
شام آش
ورزش تا جایی که میشد انجام دادم
آب ۸لیوان

ببخشید عزیزم حسابی همه چیزم به هم ریخته شده شرمنده دیر شد

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام گلم تبریک میگم به پشتکارت👌👌👌 ببین عزیزم می خواستم بدونم تو این مدت موهات ریزش نداشت و اگه د ...

سلام عزيزه دلم مرسي

من اون اوليلشم ريزش پيدا كرد چون هم شامپومو عوض كرده بودم هم رژيم بودم زينك خريدمو مولتي ويتامين مينرال يروز در ميون خوردم زينكو ريزشه موهام درست شد

الانم از همون شامپو ميزنم اما ريزشم عين قبل رژيممه خيلي كمه

زينك ميخورم هنوز 

من الان فقط موهامو شونه كردني ميريزه ديگه دقيق مثل قبلنام اما اون موقع كه ريزش داشتمو زينك نميخوردم خونم همش مو بود بالشتم پره مو بود تا اشپز خونه مو پيدا ميكردم زينك ميخوري شما؟

قرصاي ويتامين بخور من يه مدت وسطايه رژيمم تقريبا هم زينك هم مولتي مينرال_اهن_ويتامين ب_ويتامين د همرو ميخوردم 

سلام عزيزه دلم مرسي من اون اوليلشم ريزش پيدا كرد چون هم شامپومو عوض كرده بودم هم رژيم بودم زينك خري ...

چقدر خوب 

موهای من ارث مامان جونمه خیلیییییی میریزه چ وقتی ۹۲کیلو بودم چ زمانی که الان باشه و وزن کم کردم 

دیروز موهامو با دکلره قرمز کردم‌در‌کمااال تعجب ریزشش قطع شد 

میشه این داروهارو بدون تجویز پزشک بخوری منظورم‌مشکلی پیش نمیاد 

میبینم بچه ها میزنن تو کزارششون‌ گفتم اگه مشکلی نداره منم بگیرم استفاده کنم😍❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
چقدر خوب  موهای من ارث مامان جونمه خیلیییییی میریزه چ وقتی ۹۲کیلو بودم چ زمانی که الان باشه و ...

بنظرم برو يه ازمايش كلي بده بين كدوم ويتامينات كمه استفاده كن

اما زينكو ميتوني سر خود بخوري بخاطره موهان

مثلا من استخونام كه زود درد ميگيره ميفهمم ويتامين د بدنم كم شده ماهي يدونه ويتامين د ميخورم درست ميشم

سرگيجه ميگيرم ميفهمم از اهنو كمخونيمه چون هميشه خدا من كمخونم اهن ميخورم

بنظرم برو يه ازمايش كلي بده بين كدوم ويتامينات كمه استفاده كن اما زينكو ميتوني سر خود بخوري بخاطره ...

الهییی 

اکی عزیزم حتما میرم چون قطعا یه مشکلی هست 

من میگم ارثی میریزه اما ارثم احتمالا کمبود اون ویتامینه مربوطه هست والا مو که خود به خود نمیریزه مگه بگیری بکنیش😂😂

مرسی برا توضیحاتت دوستم😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
الان بعده حموم به بدنم نگاه ميكردم تو اينه گوشتاي پشتم اب شده وسط پشتم داره مثل ورزشكارا خط ميفته&nb ...

منم پشت کمرم زیر بند سوتینم خیلی چربی داشت ولی الان اب شده من فکر کنم به خاطر چالش چوب هست چون چوب همونجا قرار مگیره اصلا زیر مامتو و لباس خیلی افتضاع بود شوهرم همش میگفت قوز در کردی ولی الان آب شده 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
الهییی  اکی عزیزم حتما میرم چون قطعا یه مشکلی هست  من میگم ارثی میریزه اما ارثم احتمالا ...

قربونت عزيزم انشاالله كه مشكلش حل شه

من انقدر موهام زياده هميشه ميگفتم بريزه خوبه سنگينه اذيت ميشم موهامم بلنده اخه ولي نامرد از جلو داشت ميريخت ترسيدم زينك خوردم درست شد😅😅

من ميخواستم از پشت بريزه