2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست

🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤

نیازمندیها# 😂😂

بچه ها هرکی تجربه ی رژیم داره ومیتونه اعضارو اداره کنه 

حوصلشم داشته باشه برای اینکه من یه مدت ممکنه نتونم بیام سرگروه جایگزین بشه تا برگردم لطفا بهم بگه

دونفرگفتم هنوز جواب ندادن

والا سخت نیس فقط گزارش بچه ها رو چک کنه

خبری شد صداشون کنه

۱شنبه ها لیست بده🤩

هرکی میتونه بهم بگه لطفا

@فندق_فسقلی    

@هستی،بانو   👋👆👆👆🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

وبقیه دوستان

رودروایسی نکنین اگه نمیتونین بگین

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزممممممم روز قشنگت به خیر

گزارش# @مامان_الیساهستم2  

کالری مجاز1340

صبحانه: نیمرو

ناهار: خورش قیمه خالی(از دیشب مونده بود)

میان وعده:نسکافه+شلیل

شام: قراره گراتن مرغ درست کنم برای اولین بار  

ورزش 50 طناب+50 پروانه+چالش 30 روزه

آب 8 لیوان

عزیزم زودتر گزارش دادم ترسیدم شب یادم بره چه بچه خوبیم من  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
@قرمزی78     @مهربانى    بچه ها بهتون تبریک میگم شما صعود میکنید به گروه زر ...

سلام عزیزم من دیروز نتونستم گزارش بدم باید به کی گزارش بدم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
سرگروه جونم همون دیشب که خودمو تحویل دادم عکس پروفایلمو درست کردم هنوز تایید نشده😉😉😉😉😉

مبااارکه. ایشالا سبز😊😊

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
بابای منم امیرالمومنین حسابداریه ولی خب بیمارستان نسبت به جاهای دیگه خطرناکتره خدا خودش پشت وپناهش ...

سلام عزیزم من باید به شما گزارش بدم میشه از فردا بدم

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
هر شب گزارش بچه ها رو چک کنی ویکشنبه ها لیست بدی اگه نمیتونی رودر واسی نکن

شرمنده فکر نکنم بتونم ، خیلی تو نت نیستم و گاهی سر میزنم 😥

خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
شرمنده فکر نکنم بتونم ، خیلی تو نت نیستم و گاهی سر میزنم 😥

باشه عزیزم مرسی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بابای منم امیرالمومنین حسابداریه ولی خب بیمارستان نسبت به جاهای دیگه خطرناکتره خدا خودش پشت وپناهش ...

ممنون از دعای خیرت انشالله همه عزیزانتون سلامت باشن 😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
گزارش#   @مهدیه24     سلام عزیزم     عزیزم ازصبح توفکراعلام وزن ...

عزیزم کاهشت بیشتر بوده ها 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻چون پری میخوای بشی 

همینو برات میزنم

سلام خوبی مهدیه جون دنبه رو کوبیدم تو آبگوشت مال خودمو جدا حساب کردم🙁

عزیزم‌شما دیروز وزن ندادی؟

عزیزم‌شما دیروز وزن ندادی؟

چرا عزیزم دادم پریود بودم صبر کنم برم بگردم پیدا کنم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
چرا عزیزم دادم پریود بودم صبر کنم برم بگردم پیدا کنم

اگه پری بودی برات بادکنک بذارم؟