2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287826 بازدید | 36895 پست
عزیزم من میتونم عکس ارسال کنم میخوای برات از پروفایل یکی از سرگروههای آبی عکس بگیرم بفرستم اگه پیدا ...

عزیزم عکس دارم اتفاقا مامان الیسا برام فرستاد ولی مدیر سایت پرو فایل و قبول نمیکنه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @pari95     4/15 79 روز تا هدف  سلام عزیزم  صبحانه:نان +تخ ...

میخام زود بفرستمت گروه بالا  ببینم چیکار میکنیا 💕😍😍

عالی هبز ستی عزیزم(✿ ♥‿♥)

ورزشتو فردا جبران کن

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام زود بفرستمت گروه بالا  ببینم چیکار میکنیا 💕😍😍 عالی هبز ستی عزیزم(✿ ♥‿♥ ) ورزشتو فر ...

مرسی عزیزم که انقد روحیه میدی بهم 😍😍😍😍

میگم من کاهشم کم نبود؟🤔🤔

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
سلام گلم چالش ها=نیم ساعت درجاارام.نیم ساعت حلقه.3دق ...

عالیه گلم عزیزم مطمن باش از این آبجوش و لیمو و .... حتما جواب می گیری نیم ساعت قبل صبحانه بخور و یه چالش جدید گروه تثبیت گذاشتن واسمون از شنبه آینده تا جمعه سرکه  سیب با یک لیوان آب قاطی کنی قبل از صبحانه با نی بخوری عزیزم سرکه سیب هم خیلی خوبه من خودم جواب گرفتم اگه سراغ داری خونگی بگیر این بیرونیا با خونگی خیلی فرق دارن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@zizigoli  

گزارش#  

ورزش : چالش شکم و پهلو + یک رب ماساژور + نیم ساعت پیاده روی تند و دو روی تردمیل 

آب ۸ لیوان

صبحانه : ۲۴ گ نان + ۱۵ گ پنیر(۱۰۴)

ناهار : ۵۰ گ خوراک گوشت چرخ کرده + ۳۴ گ نان (۲۵۱)

شام : ساندویچ همبرگر کوچک (۳۵۰)

میان وعده : زردالو ۵ عدد+ پاپ کورن ۵۰ گ + بیسکوییت ساده ۱۵ گ + شیر ۱ لیوان +خربزه ۵۰ گ (۴۷۸)

مجاز۱۲۰۰

مصرفی ۱۱۸۴

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@pari95     گزارش#   # ۷۹ روز مانده تا پایان چالش🙏 📆 روز ۶ رژیم 📆 سلا ...

سلام گلمممم مرسییییی😄😚😚😚😍😍😍

رژیمی نمونه# (✿ ♥‿♥)

راستی  پاپ کورن  قند نداره 🤔😄

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@zizigoli     گزارش#   ورزش : چالش شکم و پهلو + یک رب ماساژور + نیم ساعت پیاده ر ...

خیلی خوبه ❣❣❣

چشم ساناز جونم😍😍😍 بچه ها چالش جدید🙋🙋🙋🙋 @مهربانى     @قرمزی78     ...

سلام سپیده جان
ص: ۱ ل گیلاس=۷۴
م و: ۱ ساقه طلایی=۵۲
ن : سنگک ۳ کف، آبگوشت =۵۰۲
م و:خرما۱ ع،موز، بادام ۷ ، سمنو ۵ قاشق=۲۴۱
ش : گوشت کوبیده ۵ قاشق=۱۸۶
م و:زردآلو ۴ ، آب طالبی ۱ ل ، موز ۱ ع=۲۹۷
کالری مصرفی:۱۳۵۶
کالری مجاز: ۱۴۴۰
شیر و ماست شیردهی ،۱ ساعت پیاده روی ، چالش بنفش متاسفانه مهمون داشتم و انجام ندادم .

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
خیلی خوبه ❣❣❣

ممنونم عزیزم از کمکهاتون 🥰❤ من با شما با این گروه انرژی و انگیزه میگیرم 😍😘

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

چشم عالیه عزیزم مرسی❤❤❤ @گل_کادوپول     @elnena     @رهام97   ...

من هر روز می خورم واقعا عالیه ممنون

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
مرسی عزیزم که انقد روحیه میدی بهم 😍😍😍😍 میگم من کاهشم کم نبود؟🤔🤔

به  این فکر کن که هرهفته کاهش داشته باشی 

اوایل رژیم کاهش بالاست تگه خوب رعایت شه 

کالری سوزیت در روز چقدره ؟ 

متابولیسم بدنتو بالا ببر 

قهوه  چای سبز ناشتا ابلیمو+اب ولرم سرکه ......

عالیه گلم عزیزم مطمن باش از این آبجوش و لیمو و .... حتما جواب می گیری نیم ساعت قبل صبحانه بخور و یه ...

انشاا...ک جواب بگیرم.حتمابایدانجام بدیم چالش رو عزیزم؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
چشم ساناز جونم😍😍😍 بچه ها چالش جدید🙋🙋🙋🙋 @مهربانى     @قرمزی78     ...

چشم💋

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
به  این فکر کن که هرهفته کاهش داشته باشی  اوایل رژیم کاهش بالاست تگه خوب رعایت شه  ...

من اخه فست هم نمیتونم بگیرم فکر کنم اینم موثره 

کالری سوزیمو محاسبه نکردم الهه جون گفتن ورزش اینا رو وارد نکنینا کلا بیخیالش شدم 

ولی تمام سعی امو میکنم ازین به بعدم خیلی جدی تر انجام میدم 

این اضافه وزن منم ۵-۶ساله اس فکر کنم زمان ببره تا بیوفتم رو دور کم کردن😂😂

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩