2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288449 بازدید | 36895 پست

@زی_زی_گولووو  

وزنتو چرا اعلام نکردی عزیزم 🤔

گفتی نبستی هماهنگ کردی با الهه جون ولی  وزنتو باید بگی اخطار میگیری گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@بامدادخمار     یه چیز بگم؟ دارم ممه آویزون میشم😁 درسته دوس دارم کوچولو شن اما الان خیل ...

من یه چیزی بگم جواب گرفتم

ورزش سینه انجام بده 

شنای روی زمین اگه نمیتونی رو تخت  به پشت بخواب فقط زانوت رو تخت باشه مثل شنای روی زمین انجام بده روزی ۱۰تا شروع کن

بعد برو

تو حمام 

با روغن زیتون رو به بالا ماساژ بده 

بعد با اب ولرم دوش بگیر باز زیر اب هم روبه بالا ماساژ بده

از من کوچولو شده ولی سفت شده ۳ماه انجام میدم 

دو الی ۳بار در هفته

ورزش رو هر روز انجام بده ولی ماساژ رو دو الی ۳بار در هفته کافیه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گزارش#  @sepiiiiiideh  

#۷۹روز تا جذابیت

ص:نیمرو+لواش+چای وقند

ن:لوبیا پلو۷ق+سالاد شیرازی

م و: خربزه+موز+بستنی+گوجه سبز+آب هلو+تخمه

ش:ماست شیره انگور+۲کف لواش

چالش چوب انجام شد

ورزش:پیاده روی

چالش بنفش✓✓

آب: میخورم

مجاز۱۷۰۰مصرفی:۱۶۵۹

خوردی دیگه نوش جونت.😄 ازین ب بعد نخور. سعی کن وسط ورزش و بعداز ورزش تا یکساعت اب بخور فقط

همه توضحیارومیخونم هی یادم میره😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
ورزش کن البته با یکماه و دوماه نتیجه نمیگیری باید صبر کنی  یکی از بچه ها هم دوش اب سرد و گفت ا ...

چشم انشالهه😂

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
چشم انشالهه😂

😂😂خب الحمدالهه ممه هات درست میشه ایشاالهه 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز