2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست
مرسی عزیزم همچنین ان شاالله خودتم زودتر به هدفت برسی.مطمئنم در کنار شما دوستای گلم حتما موفق میشیم

چرا هدفت اینقد زیاده مگ قدت چنده؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید کنار که من اومدم با یه کاهش چشمگیر😎  البته میدونم بیشترش وزن کاذب بوده و حدود نیم کیلوش ...

وای عالی کم شدی تبریک میگم عزیزم🎁🎁🎁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
استپ خیلی خر است😫

اره من ک مدتهاس استپم فکر کن چالش قبل عیدم بودم اما وزنم تکون نمیخورد رها کردم چندوقتی بود هرکاری میکردم وزنم تکون نمیخورد تا شوک گرفتم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

وزن#  

@zizigoli  

وزن اولیه۶۳

وزن هفته قبل🎈🎈🎈

وزن الان ۵۸

وزن هدف ۵۲

یک کیلو کاهش داشتم بعد از دوهفته 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@cr_97     @elli_arad     @mahdis_joooooon    

سلام ساناز جون سرگروه عزیزم

هدف :تثبیت

وزن این هفته :۶۲/۱۰۰

انشاالله هفته دیگه استارت بزنم بیام زیر هدفم تا ۶۰برم

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
۶ کیلو کاهش تو یه هفته؟؟؟؟!!!!

کاهش نداشتن نوشتن پریود هستن 😂

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@مهدیه24     گزارش#   سلام مهدیه جون صبحانه یک تخم مرغ آبپز +یک خرما۱۰۰ کالری ...

عزیزم روزای فست بهتره برنج ونون خورده نشه

اره یکم سخته ولی واقعا شکم کوچیک میشه و وزن رو کم میکنه

میتونی به جای ۵وعده سبک همیشگی

مثل روزه یه صبحانه ساعت ۸ بخوری در حد ۲۰۰ کالری

یه شام ساعت ۸ شب در حد ۱۵۰ کالری

میان وعده هم بین صبحانه وشام باشه میتونه شیر یا ماست یا خرما و کاالری رو حسابی باید تقسیم کنی تا گرسنگی نکشی از سبزیجات بیشتری استفاده کنی اب فراوون بخوری

هر وقت گرسنه شدی کاهو بخوری

غذای کم کاالری پرحجم مثل تخم مرغ ابپز مثلا ۲تا صبح بخوری میشه ۱۶۰

وروزه میشی مثلا تااا شب ۱۰۰گرم سینه مرغ بخوری

یا ماهی یا گوشت 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
🌈☀️🌸🍀سلاااااام🌈☀️🌸🍀 صبح بخیر @مهدیه24         ‍   @بامداد_ ...

مبارک باشه قشنگم دهه ۸۰ رو شکست دادی با قدرت💪

عالی هستی 👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻