2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
@مهدیه جان من با بدبختی باید وارد سایت بشم یعنی این چند روزه همش میزنه در نی نی سایت عضو نیستید  ...

ای بابا چرا پس

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه سعی میکنم روزای فستم بگیرم با اینکه شیر میدم ببینم این هفته کم میشم یا نه😥😣

من نمیگم فست بگیرین🤦🏼‍♀️

میگم رعایت کنین

شامتون رو کم بخورین و به موقع

کربو رو رعایت کنین

میان وعده هاتون ۳۰ درصد کالری روزانتونو پر کنن. یعنی اگه مثلا ۱۲۰۰ تا مجازته باااید ۴۰۰ تاش میان وعده باشه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# @مهدیه24      صبحانه :پنیر،خرما،چایی،نان بربری(۹۴) نهار:سالادالویه،نان برب ...

وای باریکلا خیلی خوب بود 👌🏻👌🏻👌🏻

ورزشاتم عاالی👌🏻👌🏻👌🏻👋

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

من فعلا بدو بدو برم وزن فعلیمو تو امضام بزنم😍😍😍

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
باشه گلم الان تقریبانزدیک پری هم هستم دیگه نمیدونم واقعاوزن امروزدرست یانه 

میشه برین توضیحات استارترو بخونین؟!🤦🏼‍♀️

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@شیرین_آردا  

این هفته کم نشدم هیچ تازه بیشتر شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من میدونم برای چی این هفته رو شرینیجات خوردم برنج هم هر روز خوردم نون لواشش هم هر روز خوردم 🤦‍♀️ بدبختی اینجاست که مامانم پیله کرده بریم یزد خونه مامان بزرگم 😭😭😭 وای خدا نمیخوام با این وضع برم 😓 دعا کن الان نریم 😭

وزن اولیه 64     وزن هفته پیش 58/100      وزن فعلی 59/450                وزن هدف 48

@مامان_الیساهستم2  

وزن#  

ورن شروع: 64

وزن هفته پیش : 63

وزن این هفته: 61.950

وزن هدف: 52

من هربار  وزن کم میکنم هدفم رو یکی کم میکنم 

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
وزن شروع ۶۶    وزن هفته قبل ۵۷/۸۰۰ وزن فعلی  ۵۶/۶۰۰    وزن هدف ۵۷   ...

افرین چه قدر خوبه به هدفت رسیدی شما چن وقت شد عضو رژیم لاغری هستی 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
@مهدیه24   گزارش#   سلام مهدیه جونم       امروز فست بودم: صبحانه: ...

عزیزم روزای فست شام سبک باید بخوری

یکم ناسالم زیاد خوردی😢

ورزشت خیلی خوب بود ولی به نظرم ۱ونیم ساعت زیاده

هوازی وقدرتی حتما کار کن

سلام گلم همه چی عالی و بی نقص افرین. فقط آب بیشتر بخور. ورزشم بکن حتما

سلام عشقم ۵00 گرم کاهش داشتم شدم 58😀

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
@مهدیه24     گزاررررش#  ‍ 99/4/14 فست صبحانه👈4 عدد خرما  ناهار👈تخم مرغ ا ...

سلام عزیزم خیلی خوب بستی با وجود پری

ولی یه نکته ای که باید دقت کنی ۸تا خرما برای یک روز زیاده روزی نهایت ۵تا😅

ان شااالله دفعه دیگه 

@شیرین_آردا     این هفته کم نشدم هیچ تازه بیشتر شدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ من میدونم برای چی ...

هفته بعد رعایت کن حتی اگه رفتین یزد. تو میتونی عزیزم. حالا من امروز میخواستم تورو بدم به آبیا. 🤷🏻‍♀️