2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287835 بازدید | 36895 پست

@pari95  

سلام عزیزم 

وزن هفته پیش ۹۹

وزن امروز ۹۷.۹

وزن هدف ۷۰ 

یه کیلو کم کردم هوراااا🤣

خداروشکر میکنم 

من میتونم با توکل به خدا و کمک‌ شما 😘😘😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396  

سلاملکم صب بخیر😊

خب باید عرض کنم

وزن اولیه:69و خورده ای

وزن هفته قبل:65.75

وزن این هفته:65.85

وزن هدف:65

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
خو یهویی بود😂😂😂یهو دیدیم زنگ زدن

چقدر بده واقعا مهمون سرزده😐☹️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@مهدیه24  

99/4/15

من بزای وزنکشی متاسفانه🎈🎈🎈🎈🎈

در جریان باش قشنگم😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@zizigoli      

وزن#  

وزن اولیه        وزن این هفته         وزن هدف

۶۷                     ۶۶/۷۰۰                     ۶۰

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
@مهدیه24     گزارش#   سلام مهدیه جون صبحانه یک تخم مرغ آبپز +یک خرما۱۰۰ کالری ...

سلام گلم روزای فست سعی کن برنج نخوری 😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@pari95     80روز مانده تا هدف صبحانه نون یه گف پنیر گردو میانوعده سیب نهار تخی ابپز ...

👍👌👌👌👌👌🌹🌹🌹🌹

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
حرف نداره عزیزم# 👌👌👌❤❤❤‍ ‍ 

سرگروه عزیزم♥️

وزن شروع         وزن هفته قبل         وزن این هفته          وزن هدف

۸۰                           ۷۹                        ۷۷.۵                    ۵۷

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
@pari95     ۴/۱۵ سلام عزیزم من بستم چند دقیقه دیگه تمومه  وزن شروعم ۹۴  و ...

مبارکه عزیزم🌹

کی شروع کردی وزن هفته قبلت چند بود ؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها نظر بدید ترازوی عقربه ایی خوبه یا دیجیتالی میخام بخرم ؟؟؟؟عقربه ایی دارم گذاشتمش مخصوص خونه ی مامانم حالا دوباره عقربه ایی بخرم یا دیجیتال؟؟

📣📣📣📣📣📣 ای خدااااااا باورم نمیشه اصلاااااا خدایا شکرت  عاششقتم الهه جونم @بامدادخمار & ...

ماشالله عزیزم 😍😍😍

تلاشت بی نتیجه نبوده خداروشکر که خوشحالی 

عزیزم مبارکت باشه 😊😊😊😊