2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
@pari95       گزارش#   ۸۰روز تا هدف ❤😘✔ چالش قند ✔ ۸لیوان آب ✔ صبح ...

توبهترینی# 🌷🌷🌷🌷

عالیه عزیزم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خانمای گروه آبی فردا وزن کشی هست خاک شیر و ملین یادتون نره صبح شکمتون کار کنه یک ساعت بعد از بیدار ش ...

من در جریان خاکشیر نیستم چی کار کنم😂😂فقط میدونم نمک نباید بخورم

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#   @pari95     سلام عزیزم من امروز نتونستم درست حسابی نکات رژیمو رعایت کنم ...

سلام گلم پیش میاد فردا بیشتر رعایت کن 

حالا ک هنوز فست نگرفتی لاقل شنبه ها کمتر مصرف کن ک فرداش وزن کشیه وزنتو دقبق نشون بده 🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش# @zizigoli   سلام ❤ امروز فست نگرفتم یعنی یادم نبود قبل از صبحانه ۴۰ دقیقه ورزش&nb ...

عزیزم تنقلات بزار کنار ایشالا که کم کردی استرس نداشته باش 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من در جریان خاکشیر نیستم چی کار کنم😂😂فقط میدونم نمک نباید بخورم

امروز باید فست می گرفتی که وزن دقیق معلوم بشه الان هم پاشو یه خاک شیر با اب گرم درست کن بخور شکر نریزیا تا صبح شکمت راحت کار کنه اگه یبوست داری یا میدونی فردا دفع نداری

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@dokhtare_royaha2     سلام عزیزم  کمرت خوبه؟ حالت خوبه؟ فردا بیا وزنتو بده هااا. ...

سلااام😊😊😊خوبی عشقم مرسی از احوال پرسیت همین الان اومدم

درد دارم زیااااد خیلی😢

باشه گزارش میدم

همش رعایت کردم امروز کشیدم همون وزن سابق بودم

اگه اجازه بدی کالریمو ببندم رو ۱۱۰۰

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
جمع کالری و مجاز ؟امروز برنج خوردی یادت باشه دفعه بعد خوردی بهم بگی 

سلام عزیزم 

گزارش# شیردهی# ۸۱روزتاموفقیت#  

💙💙💙💙💙💙💙

صبونه👈 ۱تخم بلدرچین اپز👈۱۴

ناهار👈 گیلاس+ زردالو+ گوجه سبز 👈۲۳۳

میانوعده 👈نصف تیکه گز+سه شیره+ شیر👈 ۱۵۰

شام 👈سینه بوقلمون سرخ شده+ سبزی👈۴۷۲

مصرفی ۸۷۱

مجاز۱۰۰۰

کالریمو تا آخرشب با خرما پر میکنم

ورزش

ی رب حلقه

ده دیقه چرخونک 

۱۰۰پروانه

۲۰شنادیواری

چالش چوب و کرانچ

توبهترینی# 🌷🌷🌷🌷 عالیه عزیزم 

سرگروه جان من فکرکنم وزن اولیه ی من ۱۱۱ بوده که وزنه چون باطریش کم بوده اشتباه نشون میداده 🙈

حالا چیکار کنم همون ۱۱۱ حساب کنم چون فردا وزن کشی براهمون میگم 

گزارش#   صبحونه:لواش+پنير+كره ناهار:سنگك+خوراك لوبيا ميان وعده:طالبي+زردالو+گيلاس+الو شابلو ...

فست نمیگیری دیگ؟ 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

@zizigoli  

گزارش#  

ورزش نداشتم 

اب ۸ لیوان 

صبحانه : ۱لیوان شیر کم چرب + ۳ عدد خرما (۱۷۴)

ناهار : ۷ ق عدس پلو .من برنج یک روز در میون میخورم چون بدنم واقعا کشش نداره کم خون هستم پلاکت خونم پایین کمبود کلسیم و ویتامین دارم ( دارو استفاده میکنم ) نمیتونم رژیم سخت بگیرم (۲۸۰)

شام : شامی ۵۰ گ + نان لواش ۳۰ گ (۲۱۲)

میان وعده : پفیلا ۵۰ گ + خربزه ۳۴۰ گ (۲۸۰)

مجاز ۱۲۰۰

مصرفی۹۴۶ فست نمیگیرم چون کالری مجازم ۲۰۰ کمتر بستم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام گلم پیش میاد فردا بیشتر رعایت کن  حالا ک هنوز فست نگرفتی لاقل شنبه ها کمتر مصرف کن ک فردا ...

عزیزم من همینم به زور میگیرم گفتم که مشکل  جسمی دارم نمیتونم خودمو اذیت کنم

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
امروز باید فست می گرفتی که وزن دقیق معلوم بشه الان هم پاشو یه خاک شیر با اب گرم درست کن بخور شکر نری ...

نه ندارم ولی بازم درست میکنم میخورم من استخون بندی نسبتا پهنی دارم نمیدونم فکر چربی هم بهش چسپیده چقدر بیریخت شدم خدا کنه کم کرده باشم انگیزه بگیرم 😥

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
نه اشکال نداره ولی بیشتر رعایت کن کالریت بزار شب بده چون قبلش برنامه ریزی میکنی اون جوری پیش نمیره

عزیزم ازفردامیشه شات بگیرم ازبرنامم.یابایدحتماگزارشوبنویسم؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

گزارش#  

@pari95  

سلام گلم گزارش شنبه

امروز حالم خوب نبود فکرکنم کرونا گرفتم😧

مصرفی 876

صبحانه یکلیوان شیر114

نهار تخم مرغابپز نان گوجه270

میان وعده توت خشک و هندوانه و خرما293

شام آبگوشت و نان199

چالش حذف قندانجام شد

چالش چوب دو ست 15تایی

81روزتاهدف