2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287860 بازدید | 36895 پست
عزیزم شما اونروز گفتی برای سرگروهی نمیتونی سرگروه جایزین هم نمیخواد باشی تا یکی رو پیدا کنم @گل_ک ...

باشه عزیزم 

عااااقووو نرو

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
شاید اشتباه رفتی اون پستی ک سمیه جون توضیح داده بود و خوندی؟

عزیزم فیلمش دیدم یاد گرفتم از فردا میرم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم این چالش اجباریه؟ چون من تقریبا هرروز دارم یکساعت ورزش خودم رو بر حسب عادتم انجام میدم ...

تموم شده اجباریش. اما ورزش خوبیه خواستی برو

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما(۶۲) ناهار:خوراک لوبیا+کاهو(۱۹۰) میانوعده:زردآلو+گیلاس+چای+خرم ...

عالیه گلم همین ۵۰۰ ببندش 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
 عزیزم😍 گلم چیزای مقوی در طول روز حتما بخور. نمیخاد هر روز خیلیی ورزش کنی .. کم و‌زیا‌دش ...

من کالریمو منهای ۲۰۰ کردم فستارو ۷۰۰ میگیرم ورزش فعلا حسش نیس اما فردا میرم حتما

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام.با عرض پوزش کالری صبحانه 240 کالری میان وعده 90  کالری ناهار 380  کالری میان وعده ...

عزیزم اخه چی خوردی مهم اون چیزی که میخوری نه کالریت 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@مامان_الیساهستم2
صبحانه شیرقهوه و شکلات تلخ(۹۳)

میانوعده چای و دو عدد خرما(۴۰)

ناهار دو عدد تخم مرغ ابپز و صد گرم گوجه گیلاسی(۲۰۴)

میانوعده ۳۰گرم پاپ کورن(۱۱۶)

شامم کوفت🤣🤣🤣کالریم پر شده بود البته ی خیار و ی هویچ و ی دو ساقه کرفس خوردم

کالری مصرفی ۴۵۲

ورزش ده کیلومتر دو متناوب و چالش چوب

@شیرین_آردا    جونم سلام من جدیدا یه آزمایش کلی دادم که دکترم گفت ذخیره آهنم کمه و ک ...

از چه لحاظ؟! 

قرصاتو به موقع بخور

چون کمبود آهن خودش چاق میکنه

@pari95    

گزارش#  

۸۰روز تا هدف ❤😘✔

چالش قند ✔

۸لیوان آب ✔

صبحانه : نان لواش+پنیر+خرما=۱۱۶کالری

ناهار : املت +نان لواش=۳۹۸کالری

شام :نیم لیوان ماست =۶۳کالری

میان وعده : زردآلو=۲۸کالری

مجاز : ۵۰۰کالری

مصرفی : ۶۰۵ کالری🙈

ورزش ها : ۳۰ دیقه ایروبیک +۳۰دیقه رقص+۱۵دیقه حرکات شکم +چالش چوب ۳×۵۰تایی+پروانه ۵۰تا+طناب۱۰۰تا+مسگری ۱۰۰تا

@sepiiiiiideh  

سلام گلم 

صبحانه خرما خشک خیار    ۲۲

ناهارتخم مرغ ابپز  گوجه سبزی      ۲۰۹

میان وعده کشمش    ۲۸

شام   سینه مرغ ابپز کلم خیار گوجه   ۲۱۷

اب ۸لیوان

۸۰ روز تا چالش۸۶ روزه 

نیم ساعت پیاده روی 

راستی یک چالش حذف قند مصنوعی وفسفودبوداون انجام میدم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

خانمای گروه آبی فردا وزن کشی هست خاک شیر و ملین یادتون نره صبح شکمتون کار کنه یک ساعت بعد از بیدار شدن  دستشویی وزن کنید 

@dokhtare_royaha2  

سلام عزیزم 

کمرت خوبه؟

حالت خوبه؟

فردا بیا وزنتو بده هااا. از فردا بازم گزارش بده😘

@pari95     گزارش#   # ۸۰ روز مانده تا پایان چالش🙏 📆 روز ۵ رژیم 📆 سلا ...

سلام خسته نباشی عزیزم عالیه 

رژیمی_نمونه#  ✋🌷🌷🌷

الان دمبل نزن بزار سایزشون ک کوچیک تر شد بزن که بعد سفتشون کنی

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش#  

@pari95  

سلام عزیزم من امروز نتونستم درست حسابی نکات رژیمو رعایت کنم حالم خوب نبود 

ناشتا آب ولرم و آبلیمو

صبحانه:نان و پنیر=۳۸۲

ناهار:تخم مرغ آب پز+نان=۴۶۴

شام:شیر+خرما=۲۱۴

کالری مجاز  برای فست ۱۰۰۰

مصرفی ۱۰۶۰

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩