2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288433 بازدید | 36895 پست
با سلام سرگروه عزيزم ببخشيد من ديروز نصف شب رسيدم خونه ، گزارش امروزمو ميدم گزارش#   صبحان ...

سلام عزیزم

خوب بود گزارشت مریم جان.افرین.

اره فردا چالش سرکه سیب شروع میشه ب مدت یک هفته.

خیییلی خوبه افرین ورزشاتو شروع کن که خوش اندام شی 

گزارش#  

@pari95  

۴/۲۰

ناشتا:اب ولرم+دارچین+آبلیمو

صبحانه:نان+پنیر+گردو=۴۱۳

میان وعده:۲۰۰

ناهار:آلبالوپلو+دوغ=۴۴۸

میان وعده:آجیل=۱۶۶

شام:تخم مرغ+نان+ماست و زیره=۴۲۰

مجاز:۱۷۰۰

مصرفی:۱۶۴۸

۱۰ لیوان آب

قهوه سبز

چایی سبز

۲۰ دقیقه ورزش

پری جون من یه کار اشتباهی کردم 😭😭😭دیشب یکم ساندویچ خوردم 😭😭😭شیطون گولم زد 

انقد عذاب وجدان دارم که نگو کل امروز حالم گرفته بود 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@zizigoli  

سلام عزیزم من اثاث کشی دارم چند روز نمی تونم گزارش برم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش#  

@شیرین_آردا    

سلام عزیز 

اینم از امروز

صبحانه:خامه2ق.م+نون لواش4کف=160کالری

میان وعده:چای سبز+4خرما+10تا پسته+10تا بادوم زمینی=202کالری

ناهار:کوکو گیاهی(کالریشو نمیدونستم مثل کوکو سبزی حساب کردم)+نان10کف=562کالری

میان وعده:میوه60کالری

عصرانه:کمپوت گیلاس خونگی+انجیر خشک و آجیل=330کالری

شام:0

مصرفی=1314ریز ریز ی ناخونکایی زدم اونام میشه130اینا پر شد1444

مجاز1443

آب10

مسواک✔

ماسک سفید آب

74روز مانده تا پایان چالش#  

ورزش پیاده روی و کار خونه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

@zizigoli  

سلام گزارش امروز

ص:سیب زمینی ابپز با نون لواش ۱۹۶

نهار :سالاد شیرازی ۱۱۳ کالری

عصرانه: شیر کم چرب ۲۲۰ کالری

شام :تخم مرغ آبپز و نان لواش ۱۰۴ کالری

اب ۷ لیوان چای ۳ لیوان 

کالری مصرفی ۶۳۳

کالری مجاز ۱۴۸۴

دراز نشست و حلقه انجام دادم

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
سلام نازلی جون   . نمیدونم چرا هرکاری کردم تگ نمیشدی . ببخشید یه کم دیر شد: صبحانه: نان تا ...

سلام عزیزم. تگم درست شده شاید به خاطر خط فاصله هایی که تو اسم کاربریم هست نمیومده. باید آندرلاین بذاری   

ممنون عزیزم گزارشت کامل بود.  اما بهتره دیگه در یه روز چرب و شیرین رو با هم نخوریم هم بستنی هم قورمه سبزی هم سمبوسه.   ولی باز خوبه کم بوده هر کدومش  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
گزارش# @نازلی_سخن_نگفت    

سلام عزیزم. مرسی از گزارشت من خبر نداشتم شما صبح ها گزارش می دی.

گلم خیلیییی نون خوردی و فکر می کنم حجمی هم حساب کردی که رو کالریت تاثیر نذاشته وگرنه بیشتر بوده.دیگه شب با سوپ و دلمه می شد نون نخوری. کم کردن کربوهیدرات خیلی کاهشت رو سریعتر و راحت تر می کنه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

@pari95  

سلام پری جونم 

امروز مهمان داشتم جسته گریخته کالری شماری کردم 😑

۷۴ روز تا هدف💪

صبحانه= شیر + خرما 

ناهار = دلمه برگ مو + ماست چکیده 

میان وعده= هندوانه +آجیل+ چای سبز+قهوه + گیلاس+هلو 

شام = کباب سلطانی + کاهو + دوغ 

آب=۷ لیوان 

ورزش= نشد که بشه متاسفانه 

مجموع کالری مصرفی= مجاز=۱۸۰۰ 

چالش حذف قند 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
سلام چشم من دوماهه تازه یاد گرفتم مهدیه رو تگ کنم   @نازلی- ...

سلام عزیزم. برای این تگ نشدم که اون خط فاصله های اسم کاربریم رو باید آندرلاین بنویسی 

مرسی از گزارشت عزیزم. ولی ناهارت رو خیلی سنگین خوردی از اون طرف شام تقریبا چیزی نخوردی. سعی کن از این به بعد وعده هات رو متعادل تر بگیری. 

سلام عزیزم من نیستم ایشالله ازسه شنبه اینهاگزارش میدم, میدونن همه من مسافرتم. 😘😘😘 دست گلت دردنکن ...

قربونت عزیزم. خوش بگذره. ببخشید که من خبر نداشتم

@pari95  

سلام پری جونم 

امروز مهمان داشتم جسته گریخته کالری شماری کردم 😑

۷۴ روز تا هدف💪

صبحانه= شیر + خرما 

ناهار = دلمه برگ مو + ماست چکیده 

میان وعده= هندوانه +آجیل+ چای سبز+قهوه + گیلاس+هلو 

شام = کباب سلطانی + کاهو + دوغ 

آب=۷ لیوان 

ورزش= نشد که بشه متاسفانه 

مجموع کالری مصرفی= مجاز=۱۸۰۰ 

چالش حذف قند 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
من رفتم عزیزم حوصله اخطار مختار ندارم🤚

چرا ؟نکنه من ندیدم ؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام روز جمعتون بخير و خوشي🤗🤗 من گزارش امروزم رو الان ميزارم چون شب احتمالا ديگه نت ندارم گزارش ...

سلام گلم جمعه شما هم به خیر و خوش بگذره   مرسی از گزارش کاملت. فقط ورزش نداشت   

گلی یکی از عادت های غذایی که برای لاغر شدن باید حذف کنیم همین قند و شکر کنار چایه دیگه وقتی عسل هست خرما هست چرا قند  

@zizigoli   من جایگزین کنید ممنون میشم پست بالا تگ نشدید

@بامدادخمار ببین الهه جون چی میگه ولی عضو نمیگیرن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز