2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287983 بازدید | 36895 پست
@خانومه_مانكن     گلم دیروز گزارش ندادی!!!

سلام عشقم ببخشيد نشد بيام اصلا سايت

حالم اصلا خوب نبود كلا گوشيم پيشم نبود 

گزارش امروزمم الان ميدم يهو شب نشد شرمنده نشم

گزارش#  

صبحانه:بربري پنير گردو+خرما+چاي

ميان وعده:گيلاس+زردالو

ناهار:كشك بادمجون+لواش+زيتون

عصرونه:گيلاس+زردالو+شليل+طالبي+خرما+چاي+پسته

شام:خوراك لوبيا

بعده شام:چاي +خرما

مصرفي:١٢٠٠

مجاز:١٢٣٣

ورزش فردا انشاءالله جمعه ها روزه تعطيله ورزشمه😅

اب زياد ميخورم عشقم

@mamanali95  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

باشه عزیزم چالش چوب دوباره هست اگه دوست داشتی شرکت کن 

بله حتما تو چالش شرکت میکنم انشالله میخوام که بیشترین کاهش وزن و سایز رو در گروه داشته باشم😍😍😍😍😍

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انگیزشی# 🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بچه هاا یه سوال     @بامدادخمار   سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی  بچ ...

یه چیز ساده و مسخره است اما جواب داده رو خواهرم . 

وقتی حمام میری آخر حمامت روی سینت آب سرد بریز و به سمت بالا سینت و ماساژ بده . فقط آب باید سرد باشه کاملا. خپاهرم انجام داد و جواب گرفت . ینی واضح تغییرش مشخص میشه . حرکات سینه رو هم حتما انجام بده لابلای ورزشات

@سمیه1396  

سلام سمیه جون میگم من دو سه ماهه چالش بازو میرم ؛قبلا رو برنامه نبودم ک هر روز برم اما ی مدته ک منظم انجامش میدم؛ قفسه سینه ام درد گرفته حتی موقع نفس کشیدنم درد میگیره یه کم؛ یعنی حرکاتشا اشتباه میرم؟

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
ایول چقدر از بعد دیگه ماجرا رودیدی. خوشم اومد ممنون. اره شکرخدا درکل مردخوبیه

بلهههه عزیزم دیگه.منم مشهدی ام .

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 👈👈👈👈نکته ی ورزشی در مورد چالش  چوب چالش چوب را قبلا ...

سلام 

سمیه جان 

من تازه اومدم اما یک هفته ای انجام دادم. ولی من کلا زانوهام خیلی حساسه زانو درد گرفتم و متأسفانه نتونستم ادامه بدم. اما در کل  به نظرم خوب بود. قشنگ فشار رو روی عضلات شکمم حس میکردم

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
باشه عزیزم، چه کتم که از میوه زیاد خوشم نمیاد😭

عزیزم اینطوری اب بدنتو از دست میدی فقط 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
چالش قند و شیرینی رو که رعایت کردم .‌  سه شیره ای که داریم خودمون درست کردیم ، شکر نداره ، بازم ...

😄😄😄عیب نداره خخخ

شکلات اخرش شکر توشه 🙃

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم