2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288475 بازدید | 36895 پست

دارم میذارم ولی خیلی طول می کشه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
 همین چالش چوب هم واسه سینه عالیه شنای دیوار هم خیلی خوبه

ممنون حتما انجام‌میدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دارم میذارم ولی خیلی طول می کشه

فکر کنم از سایته.. هموز مشکلش حل نشده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@pari95  

سلااام 

صبحانه نان تافتون پنیر عسل گردو چای ۳۵۹ کالری

ناهار ۱۰ ق لوبیا پلو ۴۰۰ کالری 

شام مهمون بودم 😑یه سیخ دل یه سیخ جیگر یه گوجه نصف سیخ چنجه کالری چنجه رو نمیدونم تو کرفس نداشت کباب فیله زدم ۵۰۰ کالری زده بود و ۴ کف دست نون تافتون۹۷۱ کالری روم سیاه 

میان وعده ۳ تا زردالو صد گرم خربزه ۸۵ کالری 

جمع مصرفی ۱۸۱۵مجاز ۱۷۹۰ 

یه کاسه ماست رژیم شیردهی رو خوردم 

اب ده لیوان 

چالش قند و شکر رعایت شد 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
ممنون عزیزم😘❤ گزارش#   صبحانه=ارده+نان(حواسم نبود امروز نباید نون بخورم)=۵۴۹ کالری ناهار= ...

عزیزم تگخ گرفتی؟خوب بود عزیزم. عالی بود.

فقط صبحونه ت جزش نیس که میگی یادم نبوده.

بخاطر ورزش جمام سدی.فردا دوش ابگرم بگیر و انجام بده که از جمامی دربری.

اقا من نتیجه شو دیدم. کمرباریک شدم.😉😉 با شکم ولی😂😂

به به عالیه👏👏👏

پس کمر باریک شکموو شدی😅

دیدی این چربی های خط پشت سوتین و کتف را هم  اب میکنه...

واسه شکمت درازنشست و زیر شکمی و چرخش روسی بری، عالی میشی👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیز دلم عکس این چالش چوب رو دارین

سلام گلم

داخل امضام هس😉

بچه ها بیاین عکس 

تغییر سایز با چالش چوب انگیزشی_ورزشی#  

عکس قبل

یه عکس قدیمی دیگه

عکس جدید

یه عکس جدید دیگه

عکسای قدیمی که گذاشتم مال دوماه پیشه ولی خب قبل شروع چالش چوب هم فرق چندانی نداشتم. عکس گرفته بودم قبل شروع چالش اما پاک شده تو انتقال به لپ تاپ

عکسای جدید هم همین الان رفتم همون تاپ رو پوشیدم و گرفتم

لود نمی شد تو نینی سایت مجبور شدم جای دیگه آپلود کنم لینک بذارم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@مامان_الیساهستم2    سلام عزیز دل  ص.نیمرو+نان 29گرم 150 ن.برنج7 قاشق+5قاشق قی ...

سلام گلم.

اوه امروز چ خرابکاری کردی. اونا اصرار کردن تو هم از خدا خواسته خوردی دیگههههه😂😂😂.

عیلنداره دیگه شده.

فردا اون مقدارو ک بالازدی کم کن از مجازت. فعلا هم برنج نخور تا چند روز.

ورزشم بکن حتما

بچه ها بیاین عکس  تغییر سایز با چالش چوب انگیزشی_ورزشی#   عکس قبل عکس جدید ...

چقدرررررر اندامتتتتتتت تغییر رررز کرده🤩🤩🤩🤩🤩🤩

خیلیی خوب شدیییییی 👏👏👏

ای ول بابا💪💪💪

کمر و شکمت چهههه باریک و‌تخت شده...باربیی هستی 👌👌👌

ماشاالله.🧿🧿🧿

@مهدیه24    

گزارش#

چالش ۸۲روز

سلام عزیزم 

صبحانه نان لواش ۲ کف دست پنیر ۲۰ گرم گردو دو عدد گوجه یک عدد شیر یک لیوان۲۷۴ک

ناهار برنج ۱۰ قاشق ران مرغیک عدد سالاد کاهو و گوجه با آبلیمو۳۰۰ گرم۵۵۴ک

شام آب دوغ خیار ۳لیوان نان دو کف دست ۳۰۹کالری

میان وعده نخود و کشمش ۵۰ گرم خیار ۴تا گیلاس ۱۰ تا گوجه یکی۴۹۲

آب ۵ لیوان

ورزش ده دقیقه حلقه ۲۵ دراز نشست ۳۰ تا ورزش پهلو

کالری مصرفی۱۵۴۰

کالری مجاز ۱۷۰۰

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
2790
2778
2791
2779
2792