2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست
@pari95     ۸۳ روز تا هدف ۸ کیلو کاهش😎😎😎😎 سلام عزیزم صبحانه ی کف بربر.یک سوم قوط ...

سلام عزیزم 👌👌💋💋💋💋

با لبنیات و میوه پر کن  😛😜😚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پرییی جوونم عکس آپلود نمیشه من گزارش فردام‌رو بزارم تا شب صبر میکنم اکه نشد فردا صب میزارم  س ...

فدات  👌💋

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روز پنجم چالش ۸۶ روزه

۸۲ روز مانده تا رسیدن به هدف

سلام شب بخیر

@zizigoli

گزارش#  

(رژیم شیردهی: وزن ۶۷ کیلو)

کالری مجاز ۱۱۰۰ و کالری مصرفی ۱۰۷۰

صبحانه:🤚 نان+ پنیر+ چای+ مویز.            ۲۰۰ کالری

میان وعده زردالو+ شلیل                           ۱۵۰  کالری

ناهار: ۵ ق برنج+ کباب برگ + دوغ            ۵۰۰ کالری

نصف لیوان ماست رژیم شیردهی

میان وعده: الو سیاه+ چای+ مویز              ۱۰۰ کالری

۱ لیوان شیر کم چرب رژیم شیردهی

شام: املت                                           ۱۲۰ کالری

چالش مصرف آب: ۸ لیوان

کالری سوزیده: رقص و حرکات پایین تنه

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
گزارش#   نوشتمش تنبلی رو رها کردم😂😂   @pari95       صبحانه ...

رژیمی_نمونه#   👌👌👌👌👌👏👏👏👏👏🌷🌷🌷🌷

@مهر620    

@taniya1400    

@newyork    

@ماه_آسمون   خانوما تا ۱۲ بیشتر وقت گزارش دادن نیست لطفا هرشب تا ۱۲ بزارید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
دیدما تو همیشه صبحا گزارش میدی امروز دیر کردی. خوش بگذره. منم فردا مهمون دارم خیلی خسته ام از صبح هم ...

خسته نباشی عشقم😘. درکت میکنم. مهمون داشتن سخته دیگه اگه مادر شوهر پدرشوهر باشن که نور علی نور. 

گزارش#   @pari95      4/12 82 روز تا هدف  سلام عزیزم گزارش دیروزمو ف ...

سلام گلم دیدم اومدم لایک و ج بدم نتم پرید ببخشید😚😚😚💋👌👌👏👏👏👏👏👏

عالیییی 

سلام خدمت سرگروه عزيزم گزارش#   86روزتااندام_عااالییی#   صبحانه ٦٠ گرم نون بربري با ...

سلام مریم جون

گزارشت بی نقص بود.👍👍👍

فقط آب!خیییییلی کمه. صورتت میفته ها.پوستتم خشک میشه.

حتما بخور

سلام بچه های گل،،،فردا تولد امام رضاست،،،تولدشون مباااااااارک 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 💕 ...

دهان ميكنموگلم  ولي  من ب شخصه اگه كلاهمم بيوفته سمت حرم نخوتهم رفت😮😮😂

گزارش#  

@zizigoli  

82روز# تا موفقیت

رژیم خگخ

صبحانه: عسل +مغز پسته+خرما:۲۱۵

ناهار : خرما+کاهو+گوجه+طالبی+کنجد خام:۲۰۶

شام : هندوانه+مغز پسته:۲۲۷

میان وعده: هلو +شلیل+خیار+خرما:۳۱۵

مجاز۱۱۶۰

مصرفی۹۶۶

اب ۸ لیوان

ورزش : پیاده روی+حلقه+چالش شکم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
گزارش#   چالش۱۴روزه🙌 روز۸۲چالش ۸۶روز🙌 صبخانه»چای+نیمرو: ناهار»مرغ+شامی+ماست شا ...

ترمه جان لطفا کامل بزار گزارش 

کالری مصرفی 

کالری مجاز 

آب 

و یه موضوع اینکه مواد غذاییت خیلی کمه لبنیات میوه سبزیجات اصلا نمیبینم تو گزارشت 

یهویی کالریتم پر نکن تقسیمش کن میان وعده هم بخور 

فدات😍😛😚😚

رژیمی_نمونه#   👌👌👌👌👌👏👏👏👏👏🌷🌷🌷🌷

سرگروووه عشششق❣️❣️❣️❣️😍😍😍😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خیییلی مشکل دارم به خدا.حالا نمیخوام جو اینجا عوض شه.اگه خواستی تاپیکامو بخون .گرفتارم مهدیه جون تور ...

اخی عزیزم ناراحت شدم یکی دوتا تاپیکات رو خوندم. خدا بزرگه ایشالا خودش کمکت میکنه. همه چیز رو به خودش بسپر