2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست

@سمیه1396 سلاااااامممم مهربووووون وقت بخیر 🤗🤗💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

گزارش#  

86روزتااندام_عااالییی# (روز ۸۲)

صبحانه 👈نان سنگک(۳کف دست)+پنیر+گردو +عسل+مربای آلبالو 

نهار👈خوراک قارچ و نخود فرنگی بدون گوشت +پلو کنه(دو ق)+ کاهو خام

میان وعده 👈گیلاس +بادام+سیب+نسکافه با شیر بدون شکر 

شام👈شیر دارچین کم چرب +خرما +گردو

آب 👈۸لیوان

ورزش 👈چالش چوب+دراز نشست+حلقه+شنا دیواری +پلانک+پروانه💚💚💪💪💪💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚کالری. مجاز👈۱۱۲۰

کالری مصرفی 👈۱۱۰۰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلدنیستم😐

گزارشت رو که فرستادی رو روی اون پست اسم منو تگ کن یا یه شات از کالری شمارت بگیر بفرس

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
کالریمون نباید بالا بزنه مثلا  ورزش هم همه اینجا یا خودشون ورزش میکنن یا با اپلیکیشن.  ب ...

خیلی ممنونم عزیزم😘😘

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
شما چه کامل گزارش میدید ،میشه بگین چجوری؟؟یعنی چیزاهایی که خوردید به ذهنتون میسپازید اخر شب گزارش می ...

من هرچی میخورم قبلش وزن میکنم و داخل برنامه مانکن ثبت میکنم. اکثر روزا هم از صبح به اینکه تا شب میخوام چی بخورم فکر میکنم و داخل مانکن ثبت میکنم و میوه و مغزهام رو هم همون صبح وزن میکنم و اماده میکنم و با کم و زیاد کردن وزن خوراکی هام از صبح کالریم رو تنظیم میکنم و اگه تو طول روز یه تغیراتی دادم اونا رو داخل مانکن تغییر میدم. شب با خیال راحت یه گزارش کامل مینویسم و ارسال میکنم. همه چیز رو مو به مو از برنامه مانکن چک میکنم و اینجا مینویسم. 

درواقع موقع نوشتن گزارشام یه بیست دقیقه زمان میذارم. اخه واسم مهمه همه چیز دقیق ثبت شه. 

@zizigoli     چرا گزارش منو لایک نکردی مال همه رولایک کردی

اصلا گزارش شما تو اعلاناتم نیست احتمالا تگ نشدم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@گل_کادوپول     @لاغرمیشم  @abremaman     بچه ها جون کدومتون میتونین ...

مهدیه جون من الان اصصصلا اوضاع زندگیم خوب نیست.بین دوراهی گیر کردم. واقعا جدا شم یا نه.داغونم.من نمیتونم عزیزم شرمنده.

خیلی عالیه عزیزم موفق باشی💪💪💪💪 یعنی اصلا تقلب نکنیم حتی تو ی وعده و درست اندازه کالری بخوریم و ...

خیلی ممنونم عشقم منم مهرماه میام خبرشو میدم چقد لاغر شدم إن شاءالله😍😍😍😘😘😘

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
عزیزم میشه ریپلای کنی پیداش نمیکنم تو صفحه ها

گلم تیکرتو حذف کن دیگه.

امضاها همه باید هماهنگ باشن.

با ابی هم بنویس.خوشجله

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
گلم تیکرتو حذف کن دیگه. امضاها همه باید هماهنگ باشن. با ابی هم بنویس.خوشجله

باشه عزیزم میشه عکس پروفایلت رو یه امتحان بکنی بفرستی باز نمیکنه رو کاربری خودتون 

باشه عزیزم میشه عکس پروفایلت رو یه امتحان بکنی بفرستی باز نمیکنه رو کاربری خودتون 

اتفاقا همین الان برات فرستادم عکس رو.

نمیشه. سایت خرابه فعلا

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست