2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست

@pari95 گفتی نیستم اما گزارشمو میذارم

صبحانه:نان و نیمرو۲۱۲کالری

ناهار یه کف گیر پلو +خورش بامیه +سالاد و دوغ یه لیوان ۵۸۰کالری

میان دعده:انجیر ۶عدد(خیلی دوست دارم کم خوردم الان)+اش دوغ۲ملاقه(فکر نمیکردم اینقدپرکالری باشه اخه ما روغن و پیاز داغ نمیزنیم )۵۹۴کالری

شام :نان ۴کف دست +خورش بامیه۳۰۱کالری

جمع کالری مصرفی ۱۶۸۹

کالری مجاز ۱۶۰۰

یه کمی زیاده روی کردم ک بخاطر اش دوغه بود خیلی شد اما بنظرم کالری ک تو مانکنه با روغن باشه

ورزش نیم ساعت پیاده روی 

+چالش شکم

۰الش قند انجام شد

۹لیوانم اب خوردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
وااای چقدر سخته کارت  خسته نباشی🧡 منم دو سه روز قبل دست بکار میشم. امروز شیرعسلی درست کردم ف ...

اره سخته و ادم خسته میشه ولی واقعا عاشق اشپزی و شیرینی پزی هستم. یه حسن خوبش هم اینه که ادم هنراش رو رو میکنه. 

همینم خوبه گلم. به قول شوهرم اگه زیادی مهمون رو تحویل بگیری فکر میکنه یه خبریه و پررو میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم عزیزم ممنون ازت هولو خوشگله😁

چشمت بی بلا

من هلوام؟😁😁😁 الان دیگه نی نی شدم. چتری زدم همه فامیلامون میگن نی نی بودی نی نی تر شدی😂

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@tamana366  

گزارش#   سلام

ص.  سویق گندم.   ۷۳

ن.  پلو۶ق+ماهی+زیتون+گوجه.    ۲86

ش.  عدسی+1کف نان لواش.   336

میان وعده. قوتو+ارده+شیره+آجیل+آلبالو.   582

کالری مصرفی.   1287

کالری مجاز 1300

آب 8لیوان

ورزش رقص 1ساعت 

چالش# ۸۳روز تا اندام زیبا

اره سخته و ادم خسته میشه ولی واقعا عاشق اشپزی و شیرینی پزی هستم. یه حسن خوبش هم اینه که ادم هنراش رو ...

نه آخه میدونی مهمونام پدرشوهر و مادرشوهر و یه زن که از شمال مهمون اومده براشون انگار دختر عمه پدربزرگ شوهرمه🤪🥴  گفته کم چیز میز درست کن که حیف نشه بمونه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@شیرین_آردا  سلام گلم

صبحانه:4کف نون.پنیر.بادام=199
میان وعده:فرنی.زیتون=459
ناهار:آبگوشت.نون4کف=500
عصرانه:شکلات و چای سبز و میوه=
شام:اسفناج.تخم مرغ نون3کف=257
ورزش وقت نشد هم مهمون بود هم کلی کار خونه کردم
آب زیاد خوردم نشمردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

گزارش#  

@شیرین_آردا  

با عرض سلام خدمت شیرین عزیز

ص:ارده+شیره انگو+چای+نان۱کف دست=۱۷۵

ن:ماش پلو ۷ قاشق +پیاز=۲۹۵

ش:فیله مرغ اب پز+کاهو+گوجه+خیار+مویز=۱۹۳/۳

م.و:چای لاته+بیسکوییت ساده+گیلاس+سیب گلاب+آلو+زردالو+شیره انگور=۵۵۰

کالری مجاز۱۲۸۰

کالری مصرفی۱۲۱۳/۳

چالش مسواک

ماسک ماست

چالش پلانک انجام شد

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

بچهامن نمیتونم تگ کنم سرگروهمو.....صدام کن سرگروه....!

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
نه آخه میدونی مهمونام پدرشوهر و مادرشوهر و یه زن که از شمال مهمون اومده براشون انگار دختر عمه پ ...

عزیزم فرداک روزخ گ خ هست.مجازنیستیم نونم بخوریم؟کالری روهم بایدباهمون مجازپرکنیم یافست؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
چشمت بی بلا من هلوام؟😁😁😁 الان دیگه نی نی شدم. چتری زدم همه فامیلامون میگن نی نی بودی نی نی تر شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

@مامان_الیساهستم2   سلام عزیز دلم 

83روز مانده تا هدف💪✌

گزارش#  

ص: دوستم نان خرمایی اورده بود تو کالری شماری نبود منم زدم نان شیرمال😐یکی خوردم فقط) 232

ن:برنج 5قاشق +تن ماهی35گرم +قند 284

ش:نصف لیوان ابگوشت کمم چرب +نان36گرم+یک قاشق کمتر گوشت کوبیده . 379

میان وعده.توت خشک .کشمش.گردو.یه دونه خرما 151

8لیوان اب 

نیم ساعت حلقه

50تا درازونشست

کالری مجاز 1380

کالری مصرفی 1045

خوب بود فقط لازانیات خوب نیس. خیییلی کم بخوری ها

چشم عزیزم بچه خوبی بودم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام دی ماهی خوش اندام ❤️ @سمیه1396      گزارش# من را ببخشایید که دو وعده نون خور ...

@سمیه1396  

من چون این دفعه به خاطر اینکه عکس اسکرین نمیشد بذارم تایپ کردم مجاز مصرفی و چالشا از قلم افتاد

مجاز 1162

مصرفی ۹۹۵

چالش چوب و کرانچ

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud