2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288772 بازدید | 36895 پست
بچه های قرمز 🌷🌷🌷🌷🌷 سردرد دارم فردا شاید نتونم باشم لطفا رعایت کنید خودتون امضا الهه جونو بخونی ...

خوشکلم  بد نباشه...من هشتاد سه روز تا خوش اندامی...صبحانه یک لیوان شیر..دو‌ کف دست نون سی گرم بنیر یک عدد گردو 

ناهار صد بنجاه گرم بلو سفید صد بنجاه گرم مرغ هشتاد گرم بادمجان سرخ شده یک کاسه ماست میان وعده دو عدد شلیل شام یک کف دست کباب تابه ای با سالاد ....هشت لیوان آب گزارش# کالری مصرفی ۱۷۶۹کالری که باید مصرف میکردم ۱۷۹۸

من میتونم به همه اهدافم برسم 

من گروه قرمز هستم وزن الانم ۹۷ هدفم ۶۷?.🤩🤩❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤من‌نمیخام حمال کیسه  های سیمان باشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم نی نی یار نگفته دلیلش چیه که تاپیک هی می ترکه؟! @سمیه1396  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
ديگه قاطي كردن ديگه ولش كن  واگذارش كردم ب خدا🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂 محو این حجم از گذشتت شدم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@liyanaarad     اگه ماه اول رژیم هستی فست نگیر قربونت برم  خدایی نکرده اذیت نشی&nb ...

اره ماه اول  هستم مرسی گلم کم کم عادت میکنم  فددددات خیلی دوست دارم سرگروه خیلی بم انگیزه میدی❤❤❤❤❤

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

عزیزم نی نی یار نگفته دلیلش چیه که تاپیک هی می ترکه؟! @سمیه1396    

نه فقط میگن گزارش خورده

حسود.پلاستیکی#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه فقط میگن گزارش خورده حسود.پلاستیکی#  

خدایی این گزارش چی بود گذاشتن رو نی نی سایت اه گندش دیگه داره درمیاد با وجود یه مشت عقده ای

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

الهه جون بیاد تکلیفو روشن کنه ،من نظرم رو تلگرام ،همه هم با vpnify هم میتونن نصب کنن هم تلگرامشون همیشه اوکی هست من دو ساله دارم 

@بامدادخمار    

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
عزیزم پروفایلمو چطوری مث شما کنم

لینکای اول همین تاپیک رو کامل بخون هم مطالب توضیح داده شده هم عکسا هست

دیده شده سرگروه ها امتحان هم می گیرن از اون مطالب که مطمئن شن خوندی

سمیه من ندیدم که ششششت😕

الان هستی بزارم؟