2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287826 بازدید | 36895 پست
چشم از این به بعد می شمارم لیوان های ابمو.... فقط پری من شوهرم ترازومو درست کرد الان رفتم روش وزنمو ...

پریییییییییی چرا میری رو ترازو اخه  😥😥😥😥

استرس خودش رو کاهشت اثر داره  بزار دورش تموم بشه بعد وزن کن گلم  من قبلا چند ماه استپ بودم 

یکم صبور باش 

اگه کم نشدی راهای  دیگه رو امتحان میکنیم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@مزرج  

گلم ازم پرسیده بودی واسه کوچیک کردن سینه..

من همون شنای دیوار را میرم   با چالش چوب .

جفتش سینه را جمع میکنه و میاره بالا😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه فردا توضیح بدید برای بنج شنبه ک چطور انجام بدم 

عزیزم  باید همه چی خام مصرف کنی 

پختنی ممنوع 

فقط میوه و سبزیجات و مغریجات  خرما و کشمش میتونی بخوری همین 

کالریتم باید  پر کنی 

چای هم‌ نباید بخوری 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@سمیه1396   سلام گل گلی خوددممم 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 صبحانه 👈موز+نسکافه ...

سلام گلم💚🌸

تو.بینظیری#  👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه هاا تاپیک جدید😍.. شاید خودتون زودتر از من اومده باشید.. من درگیر مهمونداری بودم..

@radvin_70  

@لولیتا_ناباکوف  

@مامان_امیرحسین_خان  

@خانومه_مانكن  

@beauty_queen2  

بچه هاا تاپیک جدید😍.. شاید خودتون زودتر از من اومده باشید.. من درگیر مهمونداری بودم.. @radvin_ ...

👆👆👆👆👆

@khanomekhasss  

@tamana366  

@زهرا14  

@نازلی_سخن_نگفت  

@مزرج     گلم ازم پرسیده بودی واسه کوچیک کردن سینه.. من همون شنای دیوار را میرم &n ...

من پایین تنه لاغر بالاتنه پر سینه و شکم دارم.

عزیزم برنامه ای هست  وزرشای مخصوص شکم  دانلود کنم ؟خودتون چه ورزشای انجام میدین برای کوچیک شدن شکم .ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه هاا تاپیک جدید😍.. شاید خودتون زودتر از من اومده باشید.. من درگیر مهمونداری بودم.. @radvin_ ...

سلام گلم

صبحانه نان وپنیروخرما

ناهارسینه مرغ کبابی باگوجه

شام یه لیوان شیر

کالری مصرفی572

ورزش 300طناب،چالش

@سمیه1396  

بچه های قرمز 🌷🌷🌷🌷🌷

سردرد دارم فردا شاید نتونم باشم لطفا رعایت کنید خودتون امضا الهه جونو بخونید سوال تکراری که تو توضیحات قبلا نوشته شده  نپرسید..

لطفاااا فقط گزارشتونو بنویسید گاهی وقتا کار دارم نمیتونم تک تک جواب بدم  لایک که میکنم یعنی همه چیز عالی بوده و مشکلی نداره گزارشتون❤❤❤

کالریتونو پر کنید 🔫

اب زیاد بخوریددددددد 📣

۱۲۰۰باشع که بازم کم میکنی دختر،بخاطر پری بی اشتها شدی؟پرکالری کم حجم بخور کن معدتم اذیت نشه

فعلاتا سه روز که نوبت پریه  کالریمو ۱۲۰۰ میخورم بعد پری دوباره ورزش همون کالری مجازمو میخورم 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من پایین تنه لاغر بالاتنه پر سینه و شکم دارم. عزیزم برنامه ای هست  وزرشای مخصوص شکم  دانل ...

منم دقیقا همینجوری ام😕

چالش چوب

شنای روی دیوار

درازنشست

پلانک

چرخش روسی

زیرشکمی

چرخش پا