2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288433 بازدید | 36895 پست

[QUOTE=143758048]# ‍ گزارش مهدیه ۲۴ @  # ۱۰ تیر      رژیم شیردهی  ۸۴ روز تا پایان چالش ۸۶ ...[/QUOT       @مهدیه24   گزارش#       میشه کالریم چون فسته کمتر ببندم یا چون رژیم شیردهی هست باید کامل ببندم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گزارش#  

@pari95  

رژیم شیردهی 

دولیوان شیر مجاز خوردم 

۵۰ پروانه ده دقیقه حلقه 

صبحانه نان بربری و پنیر عسل گردو چای ۳۸۶ کالری 

ناهار ابگوشت ۱و نیم لیوان ۲۴۰ و نان سنگک دو کف دست یه بشقاب سالاد نصف قاشق روغن زیتون جمعا۴۵۰

شام سبزی پلو ۸ قاشق و ماهی سرخ شده چشمی 😁 ۱۴۰ گرم کلا ۵۰۹کالری 

میان وعده ها

خرما ۴ عدد زردالو دوتا گوجه سبز دوتا شلیل یکی الو قطره طلا یکی نان سنگک یه کف و نیم ق ک پنیر چقد خلاصه نویسیم خوبه🤣 ۳۲۳ کالری 

جمع کالری مصرفی ۱۶۷۰ 

مجازم ۱۷۸۰

دیشب ۱۰۰ تا زیاد خورده بودم به امشب در 😊چالش قند و.‌.رعایت شد 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@tamana366  

گزارش#  

ص.   تخم مرغ۷۷

ن.  یتیمچه+۳کف نان لواش+۱ق ماست. ۲۴۱

ش. تخم مرغ آبپز+بربری+سالاد. ۲۲۱

میان وعده.  پسته+دانه سویا+آلبالو. ۱۷۵

کالری مصرفی. ۷۱۶

آب ۸لیوان.    ورزش نتونستم بکنم

چالش# ۸۴روز تا زیبایی

گزارش#   @pari95     رژیم شیردهی  دولیوان شیر مجاز خوردم  ۵۰ پروانه ...

تخصص در خلاصه نویسی😁😂😂😂

اب رو حتما روزی ۸ لیوان بخور 

❤❤❤❤❤

نون و پلو رو تو یه روز نخور 

شامم پلو نخور خواهر  روزا بخور شبا سبک 

همش کربوهیدراته چربی میشه به شکمو پهلوهات😊

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز