2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
گزارش ص نون تافتون  پنير گردو چاي  ن ماكاروني ٨ قاشق با ليمو م زرد الو گيلاس هلو شليل ...

عزیزم چیز زیادی که نخوردی چطوری رسید به 1500؟؟

بی زحمت مقدار بقیه موارد هم بنویس عزیزم مخصوصا نون

مرسی از گزارشت   

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی از امشب من با ایشون هستم؟؟؟ 

بله عزیزم. 🥺😘😘😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
چرا عزیزم دیشب تو خواب و بیداری تو لیست نوشتم فکر کنم فراموش کردم جوابتو بدم. لیستتون تکملیه الان ا ...

😘😘😘😘😘

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
2803

@لولیتا_ناباکوف‍ 

سلام عزیزم جاداری من بیام گروهتون.

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم چیز زیادی که نخوردی چطوری رسید به 1500؟؟ بی زحمت مقدار بقیه موارد هم بنویس عزیزم مخصوصا نون ...

عزیزم تک نمیشن میشه شما زحمت بکشی تکشون کنی

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
آفرین بهت تبریک میگم...‌چقدر کم کردی الان چندی؟ من ک کم نکردم تازه اضافم شدم ۲۰۰گرم حالا نمیدونم ما ...

من ۱ کیلو کم کردم.

وزن اولیه ۷۹

وزن هفته پیش ۷۸/۸۰۰

وزن این هفته ۷۷/۷۰۰

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@pari95    

گزارش#  

📛۷۲روز مانده به هدف 💪

صبحانه= تخم مرغ آبپز + کاهو + گوجه فرنگی + چای سبز 

ناهار= پلو ماش+ گوشت گوسفندی 

میان وعده= خرما + هندوانه+ کنار هندی+ آلبالو + قهوه +شیر 

شام = ماست + نان جو +قارچ گریل شده 

کالری مجاز = مصرفی= ۱۸۰۰

آب= ۹ لیوان تا این ساعت احتمالا تا ۱۲ لیوان پیش میرم👍

ورزش= ۳۰ دقیقه هوازی +۱۵ ساعت قدرتی 

چالش چوب ✔

چالش سرکه سیب ✔

چالش حذف قند ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
2804
@لولیتا_ناباکوف ‍  سلام عزیزم جاداری من بیام گروهتون.

سلام عزیزم ایشون سبزی شدن نمیتونستن تگت کنن

@لولیتا_ناباکوف    

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
عزیزم تک نمیشن میشه شما زحمت بکشی تکشون کنی

تگش کردم عزیزم

2805
چ خووووب😂😂😂😂😂😂

گزارش#  

صبحانه:4 گ بادام.4 گ پسته.4 گ فندق.3 خرما

ناهار:7 ق پلو.5.5 ق قیمه.سبزی 1 لیوان

شام:2 کف تافتون.سبزی 1 لیوان.1 چهارم ق ک پنیر.1 خیار

میان وعده ها:نصف ل شیر موز. موز.خربزه 180 گ.گیلاس 30 گ.انگور 30 گ.خرما 3 عدد

کالری مجاز و مصرفی 1380

آب 8 لیوان

مولتی و دمنوش چربی سوز

چالش 86 روزه 73 روز باقی مانده است

عزیزم من با این که سبزی و میوه تو برنامه غذاییم هست و آبم میخورم رنگ پوستم تیره شده؟چه کار کنم؟

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
2801