2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287212 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم خوبی الهه جون ببخشید نت نداشتم.  شب عاشورا بهتون خبر دادم ک دوشنبه میام. ولی متاسف ...

سلام عزیزم من نبودم خبر نداشتم خوب خداروشکر ک مشگلی نبوده😍😍😍😍😍😍😍🌷🌷🌷🌷🌷🌷

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
عالییییی# 💃💃💃

۲۱روز تا موفقیت
#گزارش   سلام عزیزم
ص:لواش+پنیر+انگور
ن:عدسی
ش:نخوردم
م و:شیرموز+نسکافه+ویفر
ورزش پیاده روی
چالش چوب✓
چالش حذف نون و...✓
آب خوردم
مجاز ۷۰۰مصرفی۷۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396  

صبحانه شیروگردوخرما

کالری مصرفی1050

ناهارپلوبدون روغن وخورشت قیمه ودوغ

شام ومیان وعده انجیر،خیار،خرما،عسل

خداروشکربااینکه روزاولم بود،ولی انتحاری نزدم وخییییییلی هم خوشحالم😊

ورزش پیاده روی آرام

ان شاا...فرداهم همینجورپیش بره

@سمیه1396

سلام گلم 🌺

صبحانه 👈 نان تافتون 13 گرم  + پنیر + کنجد 3 گرم

میانوعده 👈 توت خشک 20 گرم

ناهار 👈 دمپختک گوجه 30 گرم + ترشی بادمجان و آب گوجه(نداشت مانکن حساب نکردم)

میانوعده 👈 آیس پک  + یک تکه تک تک + کشمش 10 گرم

جمع کالری بدون آیس پک😬👈197 کالری
با آیس پک👈نمیدونم
مجاز 👈 500

ورزش ها 👈
🎫دراز و نشست دو ست 10 تایی
🎫قیچی شکم دو ست 10 تایی
🎫وکیوم شکم 2 دقیقه
🎫چرخش روسی دو ست 10 تایی
🎫بالا آوردن پا از پایین دو ست 10 تایی
🎫لانگ دو ست 10 تایی
🎫شنا روی دیوار دو ست 25 تایی(یک ست پا روی انگشتان و شکم منقبض)
🎫حرکت ساق پا دو ست 100 تایی
🎫دراز و نشست پا روی انگشتان دو ست 10 تایی
🎫زیر شکمی دو ست 10 تایی
🎫چرخش پا دو ست 10 تایی
🎫بالا و پایین آوردن پا دو ست 10 تایی
🎫لمس پاشنه خوابیده دو ست 10 تایی
🎫پلانک 1 دقیقه
🎫وکیوم شکم نشسته  1 دقیقه و 30 ثانیه
🎫50 طناب
🎫50 پروانه
🎫حلقه 4 دقیقه
🎫چالش چوب دو ست 100 تایی

💪نه گفتم به پاستیل و پفک و نان شیرمال و چوب شور و سوهان عسلیییییی(امر.وز از صبح مامانم داشت درست می‌کرد خونه پر بود از بوش ولی من حتی یک ذره ناخونک هم نزدم😢) 💪هنوز یک عاااالمه هم داریم خدا بخیر گرداند انشاالله 🤲امروز خیییلی به خودم گفتم که رژیم رو بشکنم و. سوهان با چای تازه دم😋 و نون شیرمال بخورم ولی یا در جواب پیشنهاد ذهنم آب خوردم یا ورزش کردم💪

❌نمیدونستم ناهار چی داریم وگرنه نون نمیخورم ولی در کل امروز کربو زیاد بود❌

🗣️من هر چی ناسالم خونمون باشه سعی میکنم نخورم ولی هر وقت میریم بیرون دیگه نمیتونم نخورم شرمنده😅🗣️

امروز رفتیم آیس پک بخوریم من گفتم آب سیب میخوام 😂همه اینطوری نگاهم کردن😒مامانم گفت باشه رفتیم خونه واسَت آب سیب میگیرم تو الان رژیم نهلتی رو بشکن🤕😅
خلاصه بدون که من اقدام کردم ولی سرافراز بیرون نیومدم😬😉

❓سمیه به نظرت فستم خراب شد؟ 😢 من امر ز خییییلی روی خودم کار کردم که فستم رو نگه دارم اگه با یک آیس پک یکدفعه ای و بدون برنامه 😒خراب بشه خیلیییییییی بد میشهههههه😭کاش لااقل سوهان عسلی میخوردم 😢

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/6/11 فسسست

3 عدد خرما+ اوتمیل ی لیوان + شیر ی لیوان + عسل 1 ق مربا خوری+ سوپ جو 2 ملاقه+ کاچی نصف ق غذاخوری

مولتی

آب 8 لیوان

چالش سرکه 

چالش دمنوش دارچین و زنجبیل

ورزش نداشتم مهمونی بودم دیدن زاعووووووو

نه گفتم ب شیرینی و آبمیوه و مقدار بیشتر کاچی ک همه ی پیاله خوردن با اینکه پریود بودم اصرار زیاد کردن نصف قاشق بیشتر نخوردم

ن گفتم ب شام و سور بچه ی جدید دنیا اومده زرشک پلو و مرغ

ن گفتم ب شیربرنج

کالری 👈496

مجاز👈500

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
فداااااتم

رطب .انگور  و گردو ۹۱ کالری 

ناهار دیزی یک ملاقه و سه قاشق خوراک لوبیا .سه کف دست نان تافتون ۴۹۷ کالری 

شام نان لواش ۳کف دست نان لواش و هندوانه ۱۹۰ کالری 

میان وعده رطب .گوجه.شیر .پسته ۳۵۸ کالری 

کالری مجاز ۱۱۴۰ ‌کالری 

کالری مصرفی۱۱۳۷ کالری 

چالش یه وعده سبک 

چالش گلاب و گلسیرین 

ورزش  نتونستم بکنم چند روزه درد کمر شدم بهتر شدم دوباره ورزش مکنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@مامان_الیساهستم2       گزارش# 99/6/11 فسسست 3 عدد خرما+ اوتمیل ی لیوان + شیر ی ...

منم به خیلی چیزا نه گفتم ولی یک آیس پک آخر شبی کار رو خراب کرد😢

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلااااااااام پرانرژیـــــــــی به سرگروه ماهم خوبی عزیز؟ گزارش#   صبحانه.۱۲گرم ارده.۱۰گرم ش ...

سلام عشقم خیلی سعی کردم فضولی نکنم خارک چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

@سمیه1396  

عزیزم من برگشتم ی ۲/۳ساعتی هست رسیدیم 

از فردا گزارش میدم دوباره 

این سه روزم کالری رو درست دریافت کردم ولی ترازو نداشتم دیگه بعدم غذاهای بیرون بود و مثل غذای خونه سالم نبود سعی کردم تر جایی که میشه سالم خوری کنم ولی بازم غذاهای رستوران کلا چرب آن 

ورزش هم که نداشتم 

منم به خیلی چیزا نه گفتم ولی یک آیس پک آخر شبی کار رو خراب کرد😢

اشکالی نداره پیش میاد گلم ....کاش باهاشون بیرون نمیرفتی یا تو ماشین میشستی یا آب کرفس یا آب هویج یا ب قول خودت آب سیب سفارش میدادی...یا هیچی میگفتی اومدم دلم باز شه میل ندارم....😜😜اما اشکاال نداره فردا جبران کن

چای سبز  و ‌‌سرکه جفتش سردی داره... سردی زیاد هم خوب نیس... چیزای با طبع گرم ‌هم‌بخور که خنثی ب ...

کلا پلاتس ابرو شالی رو انجام میدم یه روز شکم یه روز پا یه روز کششی یه روز چربی سوزی با تردمیل

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام گلم🐥 آفرین نوش جونت💛 همچی کامل و عالی👌💖 انشاءالله ک کالریتو پر کرده باشی😉

مرسي عزيزم ♥️♥️

گزارش فست امروزم

صبحانه چاي و خرما و يدونه گردو

ميان وعده خيار

ناهار ١/٤ سينه مرغ و ٥ ق ماست

عصر چاي و دوتا بيسكوييت مادر

شام يدونه تخم مرغ و خيار و گوجه

اخر شب شير

كالري مجاز ٧٠٠.  كالري مصرفي٥٩٠

چالش بازو انجام شد

اب ٦ ليوان

مولتي خوردم

سلام عشقم خیلی سعی کردم فضولی نکنم خارک چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم میوه درخت نخل قبل اینکه خرما بشه بهش میگن خارک

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
نه  عزیزم اشتباهه همچین کاری نکن

سلام عزیزم

صبخانه تخم مرغ اپز ونان وچای

میان وعده سیب 

ناهار خوراک لوبیا چیتی و 3کف دست نان

میان وعده بادام وپسته 

شام خوراک لوبیا 

ورزش حلقه فقط تونستم نیم ساعت 

کالری 1020

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56