2777
2789
نمیدونم ولی اخه من با ی مهندس مشورت کردم گفت من درآمد ندارم برو تجربی نمیدونم والا 

تجربی اگر فیزیو تراپی یا رشته های مشابه بری خوبه الان توهر خیابونی سه تا داروخانه وچهارتا مطب دکتر هست

نه امروز رفتن مدرسه فقط نمره ها رو بهشون دادن واسه ثبت نام مدرسه ...مدیرشون میگفت نمیتونه تجربی بره ...

اخی درکش میکنم واقعا خیلی سخته ایشالا هر چی صلاحه ولی دهم ب یازدهم میتونه تغییر رشته بده اگر واقعا علاقه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره غیرانتفاعی هم سخت قبول میکنن البته ن همشون مدرسه های خوب هم ازمون دارن هم مصاحبه 

خواهرم خیلی درسش خوبه و کلی هم رتبه های استانی و کشوری داره انشالله قبول بشه

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
مگروقتی برانمونه ثبت نام میکنن نمینویسن رشتشونه ؟پسرم توثبت نام نمونه گفت ریاضی

ن امسال همه چی بهم ریخته الان ما نمیدونیم چ رشته ای باید بریم گفتن کتاب ثبت نام کنید ی ذره فکر نمیکنن

فردا با مامانم میره اداره یه آشنایی داریم ببینیم چه طور میشه

اداره نرو لج میکنند تو خود مدرسه حلش کن با مدیر یا ناظم مشورت کنید .خصوصی .اینا پول میخواند .پسر منم انشا ۱۵ داده بودند .۵۰ دادم 

وا فقط امسال علوم نیم نمره کم داره باید بزارن معدلشو ببینن میزارن  اگ مدرسه دولتی رفتین شیرین ...

مدرسه خواهرم غیر انتفاعیه جز مدرسه های خیلی خوب هست....همش داره گریه میکنه اگه تجربی نشه من دیگه مدرسه نمیرم

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
مگروقتی برانمونه ثبت نام میکنن نمینویسن رشتشونه ؟پسرم توثبت نام نمونه گفت ریاضی

خواهر منم گفت تجربی 

بعد من پزشکی و نمیخوام پیراپزشکی علاقه دارم تو ریاضی هم فقط به کامپیوتر  ب نظرت خوبه؟؟

کامپیوترخیلی سخته من رشتم کامپیوتره همش رمزوررازه ریاضی واعدادوحروف همه قاطی پاتی 

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
خواهرم خیلی درسش خوبه و کلی هم رتبه های استانی و کشوری داره انشالله قبول بشه

عزیز قبول میکنن اگسال های پیش علومو ۲۰ شده باشه 

بحاطر نیم نمره محاله قبول نکنن

درضمن مگ ازمون نمونه و تیز شرکت نکرده؟

۲۰ ام ازمون نپونه اس

۲۷ام تیز

اگ قبول شه فقط معدلش بالای ۱۹ باشه 

یه مدرسه خوب با معلمای عالی و رشته مورد علاقه اش

اصن قبول شه مدارس دولتی واسه ثب نامش له له میرنن

اداره نرو لج میکنند تو خود مدرسه حلش کن با مدیر یا ناظم مشورت کنید .خصوصی .اینا پول میخواند .پسر منم ...

آخه خود مدرسه همش به خواهرم میگفتن تو از امیدای نمونه دولتی و تیزهوشانی حتما تجربی قبول میشی حالا واسه نیم نمره اینجوری میکنن

عزیز قبول میکنن اگسال های پیش علومو ۲۰ شده باشه  بحاطر نیم نمره محاله قبول نکنن درضمن مگ ازمو ...

چرا شرکت کرد...سالای قبلم معدلش ۲۰ بود کلا نوبت اولم ۲۰ شده بود

من دهم یازدهم ریاضی بودم دوازدهم به اجبار خانواده رفتیم تجربی

خیلی پشیمونم. الان همه ی دوستام که ریاضی بودن دانشگاهن من پشت کنکور ، درسم از همشون بهتر بود الان تو تجربی هیچی قبول نمیشم. پارسال گند زدم امسال هم میزنم

کنکور تجربی خیلی سخته چون جمعیت خیلی زیاده  

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    
کامپیوترخیلی سخته من رشتم کامپیوتره همش رمزوررازه ریاضی واعدادوحروف همه قاطی پاتی 

ولی من خیلی علاقه دارم از ۴ سالگی یادمه با ورد و پاورپوینت و اینا کار میکردم الان هم میرم برنامه نویسی و کد نویسی