2777
2789

خواهرم امروز کارنامه گرفت معدلش شده ۱۹و۹۸...فقط هم علوم تو برگه شده ۱۹ونیم گفتن نمیتونه تجربی بره.بیچاره همش داره گریه میکنه

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه امسال بیشتر بچه ها رو همین حساب دارن یا میرن هنرستان یا ریاضی و انسانی چون از تجربی اصن تو مدارس ...

اتفاقا مدرسه ما همه تجربی مدارس خاص ک بچه هاشون زرنگترن همه اشون میرن تجربی امار بالاعه

خواهرم امروز کارنامه گرفت معدلش شده ۱۹و۹۸...فقط هم علوم تو برگه شده ۱۹ونیم گفتن نمیتونه تجربی بره.بی ...

برا منم این وضع پیش اومد ، معدل منم بالای نوزده بود دولتی نمیزاشتن

رفتم غیرانتفایی 

اگه خیلی علاقه داره بره غیرانتفایی

خواهرم امروز کارنامه گرفت معدلش شده ۱۹و۹۸...فقط هم علوم تو برگه شده ۱۹ونیم گفتن نمیتونه تجربی بره.بی ...

مگه فرم هدایت تحصیلی اومده؟؟؟ 

برا ما ک هنوز نیومده 

فقط ۳۵ درصد ب نمره بستگی داره بقیش نظر خودش و مشاور و والدین و معلما و ی سری سوال جواب دادیم با توجه ب اونه 

ایشالا ک بتونه بره

برا منم این وضع پیش اومد ، معدل منم بالای نوزده بود دولتی نمیزاشتن رفتم غیرانتفایی  اگه خیلی ...

آخه بخاطر نیم نمره اینجوری میکنن بقیه درسا رو همش ۲۰ شد...آره احتمالا میره غیر انتفاعی البته به خاطر قانون الان اونجام سختگیری میکنن واسه تجربی

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
اتفاقا مدرسه ما همه تجربی مدارس خاص ک بچه هاشون زرنگترن همه اشون میرن تجربی امار بالاعه

نمیدونم ولی اخه من با ی مهندس مشورت کردم گفت من درآمد ندارم برو تجربی نمیدونم والا 

مگه فرم هدایت تحصیلی اومده؟؟؟  برا ما ک هنوز نیومده  فقط ۳۵ درصد ب نمره بستگی داره بقیش ...

نه امروز رفتن مدرسه فقط نمره ها رو بهشون دادن واسه ثبت نام مدرسه ...مدیرشون میگفت نمیتونه تجربی بره خیلی زحمت کشیده بود

میتونه بره غیر انتفاعی یا اینکه اعتراض برنید ویه پولی هم یا به ناظم بوید با به خود معلم  درستش میکنه

آخه بخاطر نیم نمره اینجوری میکنن بقیه درسا رو همش ۲۰ شد...آره احتمالا میره غیر انتفاعی البته به خاطر ...

اره غیرانتفاعی هم سخت قبول میکنن البته ن همشون مدرسه های خوب هم ازمون دارن هم مصاحبه 

آخه بخاطر نیم نمره اینجوری میکنن بقیه درسا رو همش ۲۰ شد...آره احتمالا میره غیر انتفاعی البته به خاطر ...

وا فقط امسال علوم نیم نمره کم داره

باید بزارن معدلشو ببینن میزارن 

اگ مدرسه دولتی رفتین شیرینی ببرید زیرشم یه ۱۰۰ تومن بزارید قبول میکنن 

چون یکی از فامیلای ما با معدل ۱۸ قبول کردن اینجوری😑البته اول برید اگ قبول نکردن بعداینکارو کنید

خواهرتون چ مدرسه ای درس خوندن؟

نه امروز رفتن مدرسه فقط نمره ها رو بهشون دادن واسه ثبت نام مدرسه ...مدیرشون میگفت نمیتونه تجربی بره ...

مگروقتی برانمونه ثبت نام میکنن نمینویسن رشتشونه ؟پسرم توثبت نام نمونه گفت ریاضی

میتونه بره غیر انتفاعی یا اینکه اعتراض برنید ویه پولی هم یا به ناظم بوید با به خود معلم  درستش ...

فردا با مامانم میره اداره یه آشنایی داریم ببینیم چه طور میشه