2777
2789

پسر من تجربیه مشاورش گفته اگر ریاضیا یک دور میخونند توباید ۱۰ دور بخونی .بازهم شانس برا تجربی کمه ولی ریاضی بهتره حتی کشورهای خارجی مهندسی ایران رو خیلی قبول دارن ولی پزشکی رو نه

پسر من تجربیه مشاورش گفته اگر ریاضیا یک دور میخونند توباید ۱۰ دور بخونی .بازهم شانس برا تجربی کمه ول ...

اره اینشو میدونم ولی من خیلی میخونم یعنی تفریحم خوندنه 

شما کدوم شهرید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها ممنون  من تهرانم میخواستم در مورد مدرسه باهاتون مشورت کنم ک شهرامون فرق میکنه

مدرسه فرقی نمیکنه کتاب درسی روباید فول باشی .وبرنامه ریزی داشته باش انشالله از تابستان ۱۰ دیگه استارت بزن چون زودتر خسته میشی قبلش هم بخون ولی خودت رو خسته نکن

اها ممنون  من تهرانم میخواستم در مورد مدرسه باهاتون مشورت کنم ک شهرامون فرق میکنه

اگر دروس ریاضیت خوبه ومیخو اهی بری تجربی .حفظیاتت هم ببر بالا کنکور تجربی کسانی قبول میشند که علاوه برزیست ریاضی وفیزیک هم خوب میزنند .

مدرسه فرقی نمیکنه کتاب درسی روباید فول باشی .وبرنامه ریزی داشته باش انشالله از تابستان ۱۰ دیگه استار ...

اخه من غیرانتفاعی چند تا مدرسه خوب مثل روشنگران و سلام قبول شدم ولی انگار سال بعد هم مجازیه بعد هزینش زیاده تصمیم گرفتم امتحان تیزهوشان و نمونه بدم 

اگر دروس ریاضیت خوبه ومیخو اهی بری تجربی .حفظیاتت هم ببر بالا کنکور تجربی کسانی قبول میشند که علاوه ...

اره ریاضیم خیلی خوبه مشاورم گفت این یه نکته مثبت 

گفت اگر درسای عمومی و خوب بزنی دانشگاه خوب قبول میشی اگر درسای تخصصی و خوب بزنی رشته خوب قبول میشی 

من ترجیح میدم دانشگاه دولتی تو تهران قبول شم 

بعد من پزشکی و نمیخوام پیراپزشکی علاقه دارم تو ریاضی هم فقط به کامپیوتر  ب نظرت خوبه؟؟

تو میتونی ریاضی بخونی اما کنکور ریاضی بدی. 

ولی پی کامپیوتر رو نگیر. بی فایده س. ن ب درد خودت می خوره ن بازار کار داره

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
اخه من غیرانتفاعی چند تا مدرسه خوب مثل روشنگران و سلام قبول شدم ولی انگار سال بعد هم مجازیه بعد هزین ...

تیزهوشان معلماش بهترند نمونه معلمای تخصصی با تیزهوشان یکیه

تو میتونی ریاضی بخونی اما کنکور ریاضی بدی.  ولی پی کامپیوتر رو نگیر. بی فایده س. ن ب درد خودت ...

ببخشید اشتباه نوشتم😂 ریاضی بخونی و کنکور تجربی بدی...

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !