2777
2789

من ریاضی خوندم دانشگاهم ریاضی کاربردی میخوندم که خیلی بیخود بود و همش حفظی بود و خیلیم سخت بود و هیچ بازار کاری نداشت، تجربی باید بیشتر تلاش کنی و بیشتر درس بخونی ولی در نتیجه بازار کارش خیلی بهتره، همه دوستام ک تجربی بودن الان سرکارن، ببین خودت علاقت چیه من علاقمو پیدا کردم بعدا و خیلیم راضیم، اگه کار برات مهمه برو تجربیظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دهم یازدهم ریاضی بودم دوازدهم به اجبار خانواده رفتیم تجربی خیلی پشیمونم. الان همه ی دوستام که ری ...

خو چرا نرفتی ریاضی اخه اینجوری ک دو سالت حیف شد معلومه ک علاقه نداری به تجربی خو اینجوری ک فایده نداره

خب پس مشکلی نیست اصلا نگران نباشید وایستید تا هدایت تحصیلی بیاد 

انشالله که قبول بشه

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
خو چرا نرفتی ریاضی اخه اینجوری ک دو سالت حیف شد معلومه ک علاقه نداری به تجربی خو اینجوری ک فایده ندا ...

بابام ولم نمیکرد اگه نمیرفتم تجربی  

من عاشق ریاضی بودم واقعا توشم موفق بودم... 

ولی اجبار خانواده که همش میگن تجربی تجربی...بابام میخاست که پزشکی قبول شم ... ولی گوه هم قبول نمیشم...

کاش به حرفشون گوش نمیدادم

هیچکی منو دوست نداره منم هیچکی رو دوست ندارم، این به اون در    
من ریاضی خوندم دانشگاهم ریاضی کاربردی میخوندم که خیلی بیخود بود و همش حفظی بود و خیلیم سخت بود و هیچ ...

اره کار خیلی برام مهمه البته الان هم کار میکنم ولی کار مرتبط با رشته بهتره 

بابام ولم نمیکرد اگه نمیرفتم تجربی     من عاشق ریاضی بودم واقعا توشم موفق بودم...  ...

الان هم دیر نشده میتونی بری ریاضی با ی مشاور صحبت کنید پدرتو راضی کنن 

اره کار خیلی برام مهمه البته الان هم کار میکنم ولی کار مرتبط با رشته بهتره 

واقعا میگم رشته های ریاضی سختن و آینده ای هم ندارن چون اشباع شدن، همه مهندسن، فقط اگه پول و پارتی داشته باشی بدرد میخوره، یعنی کارت جلو جلو جور باشه، ولی تو پرستاری، پزشکی، کاردرمانی، هوشبری، پیراپزشکی، مامایی اگه ازین رشته ها بخونی که کار براشون همیشه هست، برای کنکور سختی میکشی ولی آیندت تامینه، اگرم علاقه نداری ولی میتونی خوب درس بخونی و ترازت خوب بشه میتونی بری دانشگاه فرهنگیان

آخه خود مدرسه همش به خواهرم میگفتن تو از امیدای نمونه دولتی و تیزهوشانی حتما تجربی قبول میشی حالا وا ...

درست میشه برید با مدیر وناظم جدا گانه وبا احترام کامل وقیافه مستاصل صحبت کنید درست میشه