2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه علائمتو بهم بگی؟😔

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

علایمت چی بود من سردرددارم همش بیحالم گلودرددارم بنظرت کرونادارم؟ 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

یا خدا چه بد😞😞😞

خیلی مراقب باش 

کاش اقدام نکرده بودی تو این کرونا یا اگر اقدام بودی حداقل مراقب بودی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

والا نمیخوام استرس بدم اما کرونا اوایل بارداری خیلی احتیاط میخواد  انشاالله چیزی نباشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

انشالله هرچی زودترخوب خوب بشی

ببخشید یه سوال علائمت چی‌بود؟

حس بویایی و چشایی نداری

من ی هفتس سرماخوردم‌خوب شدم ولی بویاسس و چشاییم‌برنگشته رفتم‌دکتر گفت شاید کروناگرفتی

بعد چند وقت انتظار بتا با کرونا مثبت در اومده واقعا از خدا دلگیرم که این همه اذیتم میکنه.

مشکلی نیست.اتفاقا هنوز جنینت کوچیکه نه اسیبی به اون میرسه نه شما.داروهاش رو جوری میدن که مشکلدار نباشه.شاکر خدا باش.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊